Samozřejmě jako radu beru i jak vytáhnout data z Pc

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Selhání inicializace procesu přihlášení
Moderátor: Moderátoři
Selhání inicializace procesu přihlášení
Zdravim, mám ,pro mě, veliký problém před dvěma dny mě začal zlobit Pc samozřejmě první co mě napadlo bylo že jsem asi chytil nějaký bordel takže jsem stáhnul Kaspersky Anti-Virus, ovšem nezkušenost se projevila a po chvilce skenování se Pc restartoval a už se "nenabootoval" a vyskočila černá obrazovka s oknem Selhání inicializace procesu přihlášení...samozřejmě první co by mě, jako laika napadlo, že přeinstaluju winy..,ale přišel bych o důležité věci jako např. o přípravy a věci do školy čímž by moje zkouškový období dostalo uplně jinačí náboj
už se s tím den peru prohledávám google křížem krážem a zatim jsem s tím nehnul, jsem z toho fakt nešťastnej že jsem s tím musel vyjít na veřejnost...čili sem. Děkuji za pomoc a případnou trpělivost 
- riffman
- VIP

- Kontaktovat uživatele:
Re: Selhání inicializace procesu přihlášení
zdravim
zkuste byt trosku konkretnejsi, napriklad informaci, o jaky OS se jedna
zkuste byt trosku konkretnejsi, napriklad informaci, o jaky OS se jedna
Give us a chance to live
Give us a chance to die
Give us a chance to be free
Without fire from the sky
Give us a chance to love
Give us a chance to hate
Give us a chance, before you kill us all
Give us a chance to die
Give us a chance to love
Give us a chance to hate
ahoj
Windows 7 rád bych byl co nejvíc konkrétní, ale v tomhle nejsem vážně vůbec zběhlý:)
Windows 7 rád bych byl co nejvíc konkrétní, ale v tomhle nejsem vážně vůbec zběhlý:)
- riffman
- VIP

- Kontaktovat uživatele:
tak jo...paklize mate k dispozici instalacni DVD s OS, drzte se tohoto navodu http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=46&t=106339
pokuste se nejdrive o automatickou opravu; paklize by se nepovedlo, pokuste se obnovit system, pripadne opravit spousteni systemu
pokuste se nejdrive o automatickou opravu; paklize by se nepovedlo, pokuste se obnovit system, pripadne opravit spousteni systemu
Give us a chance to live
Give us a chance to die
Give us a chance to love
Give us a chance to hate
Give us a chance to die
Give us a chance to love
Give us a chance to hate
Většinu toho jsem už zkoušel bohužel neuspěšně, akorát v těchto zlých časech(pro mě) jsem se právě naučil docela slušně(na mě) s příkazovým řádkem takže nejduležitější data zkopíruju na externí hardisk a pak přeinstaluju systém.
samozřejmě děkuju za trpělivost a za rady
- Pavuk29
- VIP in memoriam

- Kontaktovat uživatele:
Ale to co ma Riff v podpise si dufam este nerobil?metys píše:Většinu toho jsem už zkoušel bohužel neuspěšně, akorát v těchto zlých časech(pro mě) jsem se právě naučil docela slušně(na mě) s příkazovým řádkem takže nejduležitější data zkopíruju na externí hardisk a pak přeinstaluju systém.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora,
pripadne s inymi uzivatelmi,
kontaktujte ma na ICQ alebo mailom
na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601
V pripadne akutnych problemov s chodom fora,
http://www.icq.com/people/267560078/
- riffman
- VIP

- Kontaktovat uživatele:
no vzhledem k tomu, ze jsem vam jeste zadnou radu neposkytl, tak vlastne nemate ani zac 
Give us a chance to live
Give us a chance to die
Give us a chance to love
Give us a chance to hate
Give us a chance to die
Give us a chance to love
Give us a chance to hate
Jestli myslíš zformátování disku tak jo. to nejdůležitější jsem z něho dostal a myslim že občas to zformátování prospěje i když mi asi budete spílat a říkat že z formátování disku a přeinstalovaní windowsů mě virů stejně nezbavíPavuk29 píše:Ale to co ma Riff v podpise si dufam este nerobil?metys píše:Většinu toho jsem už zkoušel bohužel neuspěšně, akorát v těchto zlých časech(pro mě) jsem se právě naučil docela slušně(na mě) s příkazovým řádkem takže nejduležitější data zkopíruju na externí hardisk a pak přeinstaluju systém.
samozřejmě děkuju za trpělivost a za rady![]()

Přispějete na provoz fóra?