Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
virus PČR - asi novější verze
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
virus PČR - asi novější verze
Zdravím řeším problém , vir jsem už v PC měl a odstranil jsem jej přes jiný účet pomocí antiviru a po půl roce je zpět ale v nějaké lepší verzi... Zablokoval všechny uživatelské účty a nepustí mě nikam ani v nouzovém režimu . Zkoušel jsem bootovací USB i CD , ale ani to nefunguje PC na něj nereaguje , nevím si rady. Jedná se o XP
Děkuji za jakoukoliv radu , případně jak zachránit data aby bylo možné přemazat hdd
Děkuji za jakoukoliv radu , případně jak zachránit data aby bylo možné přemazat hdd
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: virus PČR - asi novější verze
Zdravím!
Zkuste opravu systému z instal. CD. Pokud to nepůjde, můžete vytáhnout data pomocí Hiren´s boot CD: http://www.hirensbootcd.org/ a systém přeinstalovat. Nebo použijte při volbě startu poslední známou funkční konfiguraci
Zkuste opravu systému z instal. CD. Pokud to nepůjde, můžete vytáhnout data pomocí Hiren´s boot CD: http://www.hirensbootcd.org/ a systém přeinstalovat. Nebo použijte při volbě startu poslední známou funkční konfiguraci
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Děkuji za radu , přeinstalování není nutnost v PC je podprogram Spasitel , ale i tak bych radši nějak odviroval .
Je nějaká možnost i když ten šmejd blokuje i nouzový režim ve všech účtech ?
Je nějaká možnost i když ten šmejd blokuje i nouzový režim ve všech účtech ?
bylo to CD/USB nabízené zdarma od avg soubory jsem dal na jednotku a po vložení do PC se nic neděje ani při restartu , do dosu jsem se dostat nepokoušel nechci v tom udělat nechtěnou změnu .
Pokud bych se tam případně dostal jaký je postup ?
Pokud bych se tam případně dostal jaký je postup ?
Hned vyzkouším co to provede . Jinak dnes jsem zkusil znovu vytvořit USB a nevím jak ale dostal jsem se k tabulce kde bylo
debug atd... zvolil jsem reboot PC se restartoval a normálně se otevřel , spustil jsem antivirus a ten se po 15min zasekl a tabulka
byla zpět . Do toho výběru se už nemůžu dostat .
debug atd... zvolil jsem reboot PC se restartoval a normálně se otevřel , spustil jsem antivirus a ten se po 15min zasekl a tabulka
byla zpět . Do toho výběru se už nemůžu dostat .
rescue usb od avg , ale už se nemůžu dostat do té nabídky , nefunguje nic
program na který jsem dostal odkaz se "kousl" a něchtěl dál , zkusil jsem vytvořit rescue cd avg a to už šlo.
V programech našel nějaké drobné viry a nějaký Agent....něco bylo to all users.
Na konci testu jsem dal odstranit ,ale ten šmejd je tam pořád :/
V programech našel nějaké drobné viry a nějaký Agent....něco bylo to all users.
Na konci testu jsem dal odstranit ,ale ten šmejd je tam pořád :/
sekl se při bootování , spodní "loading" lišta najela komplet a dál to nic nedělalo
zdravim , avg mi viry najde ale neodstraní je . Sice napíše že vše bylo vyléčeno nebo odstraněno , ale bohužel
je to pořád bloknutý a při spuštění nového testu jsou tam znova...
Hned zítra vyzkouším ten kaspersky
je to pořád bloknutý a při spuštění nového testu jsou tam znova...
Hned zítra vyzkouším ten kaspersky
rescue cd od kaspersky.... neobsahuje žádný test , jen 3 ikony které jsou k ničemu . Spustím avg a napíšu cestu kde se objekt nachází
podařilo se mi rozchodit ten postovaný program , ted co dále
no tak narovinu , kde si ten log vyjedu a jak ho dostanu sem 

no , povedlo se , PC normálně najel ale sekal se , AVG nahlásilo nějakou infekci a po jejím přesunutí do virového trezoru se sekat
přestal . Dnes zase problém , při spouštění účtu vyskočí tabulka "Infineon security platform personal secuere drive" lišta s nabídkou start je pryč a PC je tak dosekaný že neni šance s ním cokoliv dělat .
přestal . Dnes zase problém , při spouštění účtu vyskočí tabulka "Infineon security platform personal secuere drive" lišta s nabídkou start je pryč a PC je tak dosekaný že neni šance s ním cokoliv dělat .
Dobrá , jaký je ted další možný postup . Účet se otevře s těmi hláškami co jsem napsal , není vidět nabídka start , jen roztažená plocha.
Soubory jako fotky a složky otevřít jdou , ale nejdou kopírovat nebo posouvat. V nouzovém režimu to samé .
Jak to opravit ? A žádné "aktivity" navíc jsem nedělal . Nouzový režim se otevřít nechtěl tak jsem se rozhodl pro běžný režim
a PC normálně fungoval , bohužel jen než ho zase chytl do ruky "někdo jiný" takže do rána...
Soubory jako fotky a složky otevřít jdou , ale nejdou kopírovat nebo posouvat. V nouzovém režimu to samé .
Jak to opravit ? A žádné "aktivity" navíc jsem nedělal . Nouzový režim se otevřít nechtěl tak jsem se rozhodl pro běžný režim
a PC normálně fungoval , bohužel jen než ho zase chytl do ruky "někdo jiný" takže do rána...