bohužel nelze to spustit... cca 3 minuty tam běží "načítání windowsu", ale pak mi to nahlásí, že "Systém windows se nepodařilo spustit. Příčinou mohou být nedávné změny hardwaru nebo softwaru."

Pak mám možnost akorát "spustit nástroj Oprava spouštění systému (doporučeno)" nebo "spustit systém windows obvyklým způsobem"
V prvním případě to chvíli vypadá, že to naběhne, ale po cca půl minutě to přestane nabíhat a po dobu cca 2-3 minut je vidět na černé obrazovce akorát kurzor. pak naběhne ta nová tapeta (s kurzorem a bez jakýchkoliv ikon, lišt...). Po dalších 4 minutách mi vyběhne okno "System Recovery Options" a ve výběru jazyka je angličtina (nelze změnit) a v poli "Select a keyboard input method" lze vybrat (defaultně nastaveno "US"), nechávám... a dám "Next". po dalších 2 minutách mi vyběhne nabídka (na výběr ze 2):
1. Use recovery tools that can help fix problems starting Windows. Select an operating system to repair.
If your operating system is not listed, click Load Drivers and then install drivers for your hard disks (pod tím tabulka se třemi sloupci "Operating system"; "Partition Size"; "Location" - tabulka je ale prázdná).
2. Restore your computer using a system image that you created earlier.
Pak je tam možnost kliknout buď na "Load Drivers" nebo na "Next"
Nevím co mám dělat...
Prosím o radu.
Díky.
M