Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Čierna obrazovka pri spustení konta

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
Gibson
Návštěvník
Návštěvník

Čierna obrazovka pri spustení konta

#1 Příspěvek od Gibson »

Ahojte na google.com som hľadal riešenie ale, jediné čo som našiel je obrátiť sa na Vás. Vraj ste už tento problém pomohli vyriešiť.:)
"Po prihlásení iba čierna plocha s kurzorom" - Po prihlásení sa do konta sa mi ukáže štandardné "Vitajte", no keď sa dočítava, zobrazí sa mi čierna obrazovka s kurzorom. Jediné ako spustím PC je cez Repair pri reštarte. Keď ho reštartujem bežným spôsobom problém sa vyskytne opäť.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Čierna obrazovka pri spustení konta

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Dostanete se do nouz. režimiu?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Gibson
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Gibson »

Áno dostanem sa..ten problém je taký, že keď reštartujem pc..tak robí akutalizácie a potom keď sa znova zapne, a prihlásim ostane čierna obrazovka. Do normálneho pracovného prostredia sa viem dostať len tak, že stlačím pri reštarte F8 a dám Repair a potom Start up repair. Následne sa už dostanem do po prihlásení na pracovnú plochu. Ale pri bežnom spustení nie, je čierna.
Keď to ale spúšťam cez Safe Mode alebo Safe Mode with networking tak to tiež nejde.

Gibson
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od Gibson »

Ešte dodávam, že stále mi vybiehajú aktualizácia defenderov, ktoré sa pri reštarte neaktualizujú správne, a taktiež ich neviem vypnúť.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Rudy »

Zkuste obnovu systému k datu, kdy korektně fugoval. O jaké defendery se jedná?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět