Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
PC se samo restartuje, seká se Mozilla -prosím kontrolu logu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: PC se samo restartuje, seká se Mozilla -prosím kontrolu
Jo ještě mi mezitím někdo říkal, ať zkusím prověřit .net soubory, že ta chyba co hlásí Windows u aktualizací s nimi souvisí, ale já tu žádné .net nemůžu najít??? Je možné že jsou nějak poškozené nebo "zmizely"?
ServiceRepair opravil nejake sluzby, aktualizace stale nejdou?
Stále nejdou
Ani pořádně nezačně hledat a hodí chybu 80070002
V seznamu nainstalovaných aktualizací není nic. V PC nemohu najít žádné .net programy. Co to znamená?
To co našel Combofix už je OK?
Děkuji, Pája

Ani pořádně nezačně hledat a hodí chybu 80070002
V seznamu nainstalovaných aktualizací není nic. V PC nemohu najít žádné .net programy. Co to znamená?
To co našel Combofix už je OK?
Děkuji, Pája

Děkuji,
jsou taky v pořadí naposled. Zkouším ještě Fórum microsoftu, ale tam to zatím taky nevypadá. Kolik vám mám tak poslat za vaše rady a váš čas?
jsou taky v pořadí naposled. Zkouším ještě Fórum microsoftu, ale tam to zatím taky nevypadá. Kolik vám mám tak poslat za vaše rady a váš čas?
Prispevky na nasem forum jsou dobrovolne a jejich vyse je zcela na uvazeni uzivatelu.
My jsme radi za kazdou korunu
My jsme radi za kazdou korunu

OK.
Chci se zeptat ještě, zda mám nějak odinstalovat co jsem si stahla, RSIT, SystemLook, ComboFix, adwcleaner, mbar, servicesrepair. Nebo něco z toho pravidělně používat? Děkuju.
Chci se zeptat ještě, zda mám nějak odinstalovat co jsem si stahla, RSIT, SystemLook, ComboFix, adwcleaner, mbar, servicesrepair. Nebo něco z toho pravidělně používat? Děkuju.
Tak jeste uklidime
T-Cleaner http://vyosek.ic.cz/pro_usery/T-Cleaner.exe
OTC http://oldtimer.geekstogo.com/OTC.exe
TFC http://oldtimer.geekstogo.com/TFC.exe
Stahnete Ccleaner http://forum.viry.cz/viewtopic.php?t=7478
Panel čistič

- Stahnete a spustte
- Pro potvrzeni volby mackejte A, Enter
- Po pouziti utilitu smazte
- Antiviry touhou utilitu chybne oznacit jako vir - jedna se o falesny poplach - takze v pohode stahnete (pripadne vypnete pri stahovani antivir)

- Stahnete a spustte
- Kliknete na CleanUp a potvrdte YES
- Program uklidi a restartuje PC

- Stahnete a spustte
- Kliknete na Start a potvrdte OK
- Program uklidi a restartuje pc
- Po pouziti utilitu smazte

Panel čistič
- Vse nechte jak je, jen dejte Analyzovat a pote Spustit CCleaner
- dejte Hledej problémy
- nasledne Opravit problémy - zalohu registru doporucuji udelat, opravte vsechny problemy
- postup opakujte dokud nebude bez problemu - vetsinou cca 3x
- Zde muzete odinstalovat nepotrebne programy
Děkuji za návod na čištění, ale chci se zeptat, můj drahý si tu ukládá různá hesla
a nechce je smazat (já si neukládám nic), ty čističe to mažou nebo se to dá nějak ošetřit?
Při opravě registrů v CCleaner se v seznamu objeví "chybná koncovka" a u toho názvy třeba fotek nebo souborů, kde je v nich tečka, např. 2013.01.01.img01.jpg Když spustím opravu, co se s těmi spoubory stane?
Díky

Při opravě registrů v CCleaner se v seznamu objeví "chybná koncovka" a u toho názvy třeba fotek nebo souborů, kde je v nich tečka, např. 2013.01.01.img01.jpg Když spustím opravu, co se s těmi spoubory stane?
Díky

Děkuji,
tak jsem to vyčistila. Ten AdwareCleaner můžu bezpečně používat? Namísto toho Spybotu třeba? Combo Fix předpokládám že ne...
tak jsem to vyčistila. Ten AdwareCleaner můžu bezpečně používat? Namísto toho Spybotu třeba? Combo Fix předpokládám že ne...