Dobrý den,
avast mi našel nasledující virus, avg ale hlásí vše ok, co stím ? nelze to přesunout do truhly. Lze to vymazat? Asi to tak jednoduché nebude, že?
C:\Windows\System32\c_72658.nls nahlásil: WIN32:Rloader-B
avast mi nahlásil virus, avg nikoli Rloader-B
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
avast mi nahlásil virus, avg nikoli Rloader-B
Naposledy upravil(a) Mc_Murphy dne 10 Kvě 2013 18:18, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Přesunuto do správné sekce. Proč to cpeš do sekce "Firewally"?!
Důvod: Přesunuto do správné sekce. Proč to cpeš do sekce "Firewally"?!
Re: avast mi nahlásil virus, avg nikoli
vloz log z TDSSKiller a MBAM
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool
V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum https://platba.viry.cz/payment/
V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum https://platba.viry.cz/payment/
Re: avast mi nahlásil virus, avg nikoli Rloader-B
Tak vypadá, že TDSSKiller něco našel, něco upravil (boot), restartoval pc a poté šel soubor dát do truhly avastu. Zatím je vše ok, ještě to projíždím Malwarebytes
Re: avast mi nahlásil virus, avg nikoli Rloader-B
A logy máme kde? 
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Přispějete na provoz fóra?