Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
pomoc s odstraněním viru Torpig
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: pomoc s odstraněním viru Torpig
spustit v nouzovém režimu.. další věc co neznám.. pokud budeš mít zítra čas se se mnou patlat, tak večer to můžem zkusit.. nebo mě přešoupni někomu jinýmu.. tak dobrou
ahoj
tak do nouzáku se v poho dostanu ale písmo a zobrazení je tak veliký že se při odinstalaci avastu nedostanu na spodní okraj plochy a nemůžu to potvrdit... nešlo by to odinstalovat v normálním režimu?
tak do nouzáku se v poho dostanu ale písmo a zobrazení je tak veliký že se při odinstalaci avastu nedostanu na spodní okraj plochy a nemůžu to potvrdit... nešlo by to odinstalovat v normálním režimu?
odinstalováno, beze změny... vytáhl jsem si ikonu pozn. bloku na plochu a po poklepání se objeví stará známá hláška: Aplikace nemohla být spuštěna, protože součást vADVAPI32.dll nelze najít. Potíže pravděpodobně odstraníte.. bla bla bla...
ahoj
žádnou přílohu nevidím
je vidět oranžový nápis regsvr32.exe atd. ale kliknout na něj nejde...
žádnou přílohu nevidím

je vidět oranžový nápis regsvr32.exe atd. ale kliknout na něj nejde...
Naposledy upravil(a) petr1972 dne 07 kvě 2013 19:07, celkem upraveno 1 x.
já vím že se ptám jak retard, ale to windows\system32 mám zadat jako cílovou cestu pro extrakci tý přílohy z rar? nebo to rozbalit do plochy a pak to tam vložit?
takže dám vyhledat složku windows\system32, najde mi to 2 složky..
1) System32 WINDOWS 0kb
2) system32 C:\Qoobox\Quarantine\C\WINDOWS
uložím staženou vadvapi32 od tebe na plochu, rozkliknu rar a obsah (readme.txt a vadvapi32.dll) přetáhnu do složky: system32 C:\Qoobox\....
kliknu na Poznámkový blok a nic, tak jsem postupoval dál dle návodu přes start a vyskočila na mě hláška Provedení funkce LoadLibrary (.....) se nezdařilo. Uvedený modul nebyl nalezen.
kde dělám chybu?
1) System32 WINDOWS 0kb
2) system32 C:\Qoobox\Quarantine\C\WINDOWS
uložím staženou vadvapi32 od tebe na plochu, rozkliknu rar a obsah (readme.txt a vadvapi32.dll) přetáhnu do složky: system32 C:\Qoobox\....
kliknu na Poznámkový blok a nic, tak jsem postupoval dál dle návodu přes start a vyskočila na mě hláška Provedení funkce LoadLibrary (.....) se nezdařilo. Uvedený modul nebyl nalezen.
kde dělám chybu?
Zdravicko
Qoobox je zaloha ComboFixu, pretahnete to do te druhe slozky

Qoobox je zaloha ComboFixu, pretahnete to do te druhe slozky
Zdravím
to bohužel nejde, tam mi to vyhazuje chybovou hlášku: "složka komprimovaná metodou Zip je není platná nebo je poškozena"
to bohužel nejde, tam mi to vyhazuje chybovou hlášku: "složka komprimovaná metodou Zip je není platná nebo je poškozena"
Z toho raru jste to rozbalil, nebo jen otevrel rar a snazite se to z nej pretahnout?
tu staženou složku v rar jsem dal na plochu, rozkliknu jí 2x levým myšítkem a objeví se dvě složky: vadvapi32.dll a txt readme a ty jsem se snažil přetáhnout do složky system32 kterou mi vyhledal počítač
pokus č.2 zadal jsem vyextrahovat zde (do plochy) a pak jsem to zkusil přetáhnot.. výsledek stejný...
nový poznatek.. pokud na ploše poklepu vyextrahovanou složku readme tak vyskočí hláška že nelze najít součást vKERNEL32.dll.... co to má být? nejsou ty soubory opravdu poškozený?
Hmm takže už mi není pomoci?

- Ulozte nejlepe na Plochu
- Spustte a potvrdte Yes abyste potvrdil reinstalaci sluzeb
- Nasledne kliknutim na Yes potvrdte restart PC
- Na Plose vznikne slozka CC Support, najdete tam log SvcRepair.txt - mel by byt CC Support\Logs\SvcRepair.txt - vlozte mi jej sem
přilkládám log v rar v příloze.. jinak mi nejde vložit 

- Přílohy
-
- vadvapi32.zip
- (11.91 KiB) Staženo 32 x