Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Problém s notebookem 2

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jered
Návštěvník
Návštěvník

Problém s notebookem 2

#1 Příspěvek od Jered »

Předem se omlouvám že znovu otravuji ale...
Řešil jsem tu problém se spadáváním NB v průběhu chodu, podle rad a závěrů jsem si tedy pořídil chladící podložku pod NB,
z počátku se nic nedělo za normálního chodu byl pc tak o 5 stupňů chladnější. Říkal jsem si že je to skvělé, ale bohužel se to děje znovu a zase. Teplota při zátěži je nižší ale pořád přesahuje 70 stupňů. Teď už vážně nevím co s tím, mám ho hodit někam do servisu, nebo snad se ho pokusit nějak vyčistit sám, po případě oddělat zadní kryt?

Za odpovědi předem děkuji, Jered

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s notebookem 2

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Trvalé přesahování teploty 70°C je opravdu nežádoucí. Bude třeba vyčistit chladič od prachu, popř. přepastovat stykové plochy mezi CPU+GPU a chladičem. Operace je celkem náročná na postup, takže pokud se na ni necítíte, svěřte odbornému servisu.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Icehockey32
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Icehockey32 »

Dobry vecer, mam nejaky problem s prihlasenim do notebooku. Rano mi to jeste slo v pohode, ale kdyz sem se chtela prihlasit odpoledne, tak mi to neslo a pise to, ze mam spatne prihlasovaci jmeno/heslo. A to mi nejde do hlavy proc, kdyz rano mi to jeste fungovalo normalne :-/ Mohli byste mi prosim nejak poradit :-) V obchode mi rekli, ze resetovani hesla by stalo cca tri stovky, coz je pro me momentalne docela hodne. Tak jestli by to s vasi pomoci slo nejak spravit, abych nemusela do servisu..diky

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Icehockey32 píše:Dobry vecer, mam nejaky problem s prihlasenim do notebooku. Rano mi to jeste slo v pohode, ale kdyz sem se chtela prihlasit odpoledne, tak mi to neslo a pise to, ze mam spatne prihlasovaci jmeno/heslo. A to mi nejde do hlavy proc, kdyz rano mi to jeste fungovalo normalne :-/ Mohli byste mi prosim nejak poradit :-) V obchode mi rekli, ze resetovani hesla by stalo cca tri stovky, coz je pro me momentalne docela hodne. Tak jestli by to s vasi pomoci slo nejak spravit, abych nemusela do servisu..diky
Zdravím!
To vás sice lituji, ale, bohužel nemám jistotu, že se věci mají tak, jak říkáte. Resetovat heslo se opravdu dá, ale my musíme mít jistotu, že se nechcete dostat do PC, který není váš. Takže litujeme, neporadíme.

Pro příště: Každý uživatel si podle našich pravidel musí založit vlastní topic a nevstupovat do cizího.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět