Ani nevím jak tenhle virus nazvat
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Re: Ani nevím jak tenhle virus nazvat
Ok zatím jsem objevil plno poškození: Některé programy nefungují,Skype nelze vypnout,Prohlížeč je spomalený,a žádná hra mi nefunguje
.A to je myslím všechno. 
Asi bych mel poslat co mi vyšlo z toho Combofix
- Přílohy
-
- Log.rar
- (5.04 KiB) Staženo 45 x
No,mezi tím co se mi stahuje ten AVPtool tak se chci jeste zeptat.Jestli mi můžeš říct,kde se ten virus nacházel nebo z čím sem ho stáhl? 
Oukey,tak uz to mám.pridavam soubor 
- Přílohy
-
- Log z AVPTool.rar
- (505 Bytů) Staženo 41 x
jiná možnost není než opravná instalace windows? 
Nebo takhle,pojedou mi ty programy,hry apod.?
Okey,jo a moc děkuju,teď už vše funguje jak má a uz 100%
o te opravne instalaci windows se nekdy tady zeptam ale jinak díky

Přispějete na provoz fóra?