Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

RegCure

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

Re: RegCure

#31 Příspěvek od cernohous13 »

:D na tuto situaci je jeden vtip:

Všichni odborníci vědí, že cosi provést nelze.
Pak přijde "Jouda", který neví, že to nejde a udělá to. :wink:
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

chodnik74
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od chodnik74 »

Pokud se,,Krtkovi,, chce,tak ať si nahodí virtuální systém ve virtualboxu třeba a zkouší,co jaký program udělá a mže se s námi o své poznání a zkušenosti podělit :)
Napiš mi: chodnik74@gmail.com nebo Obrázek

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal

Doporučuji:
Obrázek | Obrázek

:!: Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. ;-) Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! :!:

:!: Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!

:idea: Jste s naší pomocí spokojeni :???: Neváhejte a podpořte forum ZDE.

Pravidla fora: č.1 a č.2

selkir
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#33 Příspěvek od selkir »

Znáte někdo tento program : Ainvo Registry Defrag

motji
VIP
VIP

#34 Příspěvek od motji »

Já ne, ale asi bych se poohlédla po něčem jiném :)
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

chodnik74
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od chodnik74 »

zkoušel jsem,nevypadá zle,ale odzkoušený máme Defraggler :)
Napiš mi: chodnik74@gmail.com nebo Obrázek

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal

Doporučuji:
Obrázek | Obrázek

:!: Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. ;-) Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! :!:

:!: Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!

:idea: Jste s naší pomocí spokojeni :???: Neváhejte a podpořte forum ZDE.

Pravidla fora: č.1 a č.2

Trage
Návštěvník
Návštěvník

#36 Příspěvek od Trage »

Zdravím.

Já jsem právě Reg Cure Pro vyzkoušel a musím říci, že jsem s ním maximálně spokojen. Můj příběh začíná před pár dny, kdy se najednou začaly naprosto nesmyslně zaplňovat RAM (85% hned po spuštění) a v důsledku toho se PC naprosto zpomalil a jenom otevřít složku nebo webovou stránku byl strašný problém. Přes Process explorer jsem zjistil, že strůjcem této nepravosti je svchost.exe. Hledal jsem tedy další tři dny, co s tím. Našel jsem skvělí návod, ale ne na Win7, ale na XP. Jinak vůbec nic, jen to, že další stovky lidí mají tentýž problém, ale nikdo ho asi nevyřešil, nebo se vyřešil sám. Poté jsem při googlení narazil na Reg Cure Pro. Stáhnul jsem ho a cracknul (je to špatné, vím, ale už ho mám i koupený) a spustil. Můj problém byl vyřešen během dvaceti minut... Když CCleaner nenašel žádnou chybu, Reg Cure jich našel 250... Jen doufám, že nesmazal nic důležitého, ale vše zatím funguje bez problémů. Celkově mi systém přijde o něco rychlejší než dříve. Teď jdu na chvíli pařit, tak uvidíme, jak to bude vypadat po pár hodinách zátěže. :)
HP Pavilion dv6

AMD Phenom II 2,6 GHz Dual Core
4GB RAM
AMD M880G 1GB

Mc_Murphy
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Mc_Murphy »

Trage píše:Stáhnul jsem ho a cracknul...
Tím se tu moc nechlub, frajere, mohlo by se Ti to nevyplatit. :surprised:
Trage píše:Když CCleaner nenašel žádnou chybu, Reg Cure jich našel 250...
Tak tomu nevěřím. Víš, nesmíš věřit všemu, co Ti kdejaký pochybný soft napíše. Přesně takhle fungují některé placené softy, že jakože detekují, jakože našly hrozby a jakože to odstranily. Ve skutečnosti ale neudělaly nic. Opravdu nevěřím, že by po správném použití CCleaneru bylo v registrech tak moc záznamů ke smazání. Leda jsi to měl zaflákané viry z cracků a záznamy z toolbarů. Jinak je to blbost.
Trage píše:Jen doufám, že nesmazal nic důležitého...
Ano, to opravdu doufej, protože to je neduhem mnoha "supa dupa" skvělých utilit, jako například Advanced System Care a podobné, že smažou strašně moc "hrozeb" včetně legálních položek. Zvláště, když tomu uživatel vůbec nerozumí a jen má potřebu pořád něco mazat a zrychlovat.

:arrow: A závěrem již mnohokrát tu řečeno - proč bych měl platit za nějaký poloznámý neprověřený software, který mi s počítačem udělá kdo ví co, když mám vynikající a tucetkrát odzkoušený CCleaner zdrama?! Tahle "logika" mi pořád uniká. Leda je to tak, že si ho crackneš a pak machruješ před kamarády, že Ty jsi přeci borec, že Ty bys přece ten hloupý CCleaner, který je jenom zdarma nepoužíval, že Ty máš na víc. To je jediné, co mě napadá.

Howgh. Obrázek
Obrázek-Obrázek
Obrázek-Obrázek

• ... I'm moving on, I'm moving on, I'm moving on by the Spirit.
    • You gave me love, I've found my identity, found my identity.

I'm moving on, I'm moving on, I'm moving on by the Spirit.
    • You gave me hope, I've found my identity in Christ...

Zamčeno