Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Zatížení CPU u notebooku

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zamčeno
Zpráva
Autor
whiteplayer3d
Návštěvník
Návštěvník

Zatížení CPU u notebooku

#1 Příspěvek od whiteplayer3d »

Ahoj

Mám problém s notebookem a nevím jakému kusu hardwaru jej mám přisuzovat...

CPU je nestabilně zatížené, zatížení je jednu chvíli mezi 0-5% a (při nečinnosti) ze vteřiny na vteřinu vyskočí na 100% .
Když se dívám na video (třeba jen na YouTube v 360p) nebo hraji hru, tak se z počátku jde všechno bez problému (1-2 minuty),
pak se začne zpomalovat obraz, začne se až praskavě kousat zvuk, plynulost se postupně sníží až na méně než 1 snímek za sekundu, začne se sekat kurzor myši a proces (hra, film, internet) zamrzne...

Občas i při spuštění Windowsu se začne počítač sekat a místo toho, aby se zobrazila plocha, se dívám kolem 20s na černou obrazovku, poté co se plocha objeví, tak při otevření jakékoliv složky začne počítač zamrzat a objeví se tabulka "Adding Snap-in to console"...

Teploty jsou v pořádku, viry ani malware tam nemám, Windows (7) jsem reinstaloval, disk jsem kompletně naformátovat (D-BANem), pročistil jsem vnitřek notebooku, ale nic nepomohlo...

V notebooku mám legální Windows 7 a všechny aktuální drivery pro veškerý hardware...

Nevím zda se jedná o poruchu v grafické kartě, procesoru nebo třeba ve zvukovce :(
Moc vás prosím o pomoc...

Notebook
HP Pavilion DV6 1108sl

HP Pavilion dv6 1108sl
Core2Duo T6400 2.0 GHz, 2MB L2 cache
4096 MB DDR2 RAM
ATI Radeon HD4650 2048 MB

Tady je log z RSIT, ale myslím že bude k ničemu... :(

http://leteckaposta.cz/293653284

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Zatížení CPU u notebooku

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Log je opravdu v pořádku. Na zkoušku vypněte aut. aktualizace a vyzkoušejte, jak se bude PC chovat.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Zamčeno