Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Mnoho chyb systému a virů

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
xcerj016
Návštěvník
Návštěvník

Re: Mnoho chyb systému a virů

#16 Příspěvek od xcerj016 »

Provedeno, teď systém nabíhá trochu delší dobu a první se spustil Combofix, který v tuto chvíli běží už asi patnáct minut. Plocha je prázdná bez spodní lišty s tlačítkem start. Mám dojem, že bylo v BOOTech změněno pořadí načítátní dat - floopy, HDD... ? Nastavil jsem nejprve načítání pevné paměti, pak floopy jako druhé v pořadí, což by mělo být asi správně. Jakmile se Combofix pohne nebo pokud se vůbec nepohne, umístím sem log nebo napíšu o radu. Je mi to už hloupé sem jen tak psát, že něco chci fakticky zadarmo... Až PC rozběhneme, tak Vám pošlu nějaký dárek podle návodu sponzoringu na těchto stránkách.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Rudy »

OK. My tu působíme bezplatně ve svém volném čase. Vůbec nic se neděje. Kdyby se CF zasekl, spusťte ho v nouz. režimu.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

xcerj016
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od xcerj016 »

Combofix při spuštění pokračoval zásekem. kdy mě systém nikam nepustil - pouze prázdná plocha s oknem a prázdným příkazovým řádkem Combofixu. PC jsem tedy restartoval. Nevím ale co teď, nějaký proces se asi neuskutečnil, když jsem to celé přerušil v průběhu resp. záseku. Zkoušel jsem to znovu spustit ale naskočila mi chybová hláška:
"Nelze otevřít soubor pro zápis: C:\32788R22FWJFW\swsc.3XE" Nabídka možností byla opakovat načtení, přerušení, přeskočení. Zadal jsem tedy přerušit, abych něco nepokazil a počkám na radu.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Rudy »

Zkoušel jste CF spustit v nouz. režimu (viz. výše)? Koukněte na kořenový adresář, zda je tam soubor combofix.txt. Pokud ano, otevřte, je v něm log. Zkopírujte sem.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

xcerj016
Návštěvník
Návštěvník

#20 Příspěvek od xcerj016 »

Dobrý večer,
nouzový režim jsem nezkoušel ale po přenastavení v Biosu je vše ok. Hledal jsem v Combofixu záznam z poslední aktivity ale nic jsem nenašel, takže asi neproběhla. Kontroly - logy jsou uloženy v souboru s názvem Qoobox mimo adresář ComboFix. V adresáři s názvem ComboFix jsou pouze registrační položky a systémová data ComboFixu. Mám tedy akci provést znovu?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Rudy »

Složka Quoobox slouží k ukládání mazaných položek, nikoli logů. Zkuste nový sken, ale pro jistotu v nouz. režimu.

Varování:

xcerj016
Návštěvník
Návštěvník

#22 Příspěvek od xcerj016 »

Dobrý den, zkontroloval jsem ještě kopii příkazu pro program z Vaší poslední zprávy a zjistil jsem, že když jsem text zkopíroval, tak se mi ale neuložil ve shodné podobě jako jste ho uvedl. Ve dvou řádcích příkazů se mi zobrazily hranaté nuly(spojené hranaté závorky), které jste ve Vašem příkazu neměl. Dané nesouhlasné znaky jsem tedy odstranil tak, aby vše souhlasilo dle VAšeho návodu a Combofix jsem pak spustil v nouzovém režimu.
Combofix se spustil a doběhl bez komplikací a bez výstražných oken, pc se restartoval a naběhla prázdná obrazovka plochy bez lišty a bez ikon s otevřeným Combofixem, ve kterém bliká podtržítko a nic se neděje. Nejprve jsem si myslel, že probíhá ještě nějaká déle trvající úloha ale nyní to je už asi hodina a stále nic. Co nyní mohu udělat? Neodvažuji se u tohoto k vlastní iniciativě.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Rudy »

Jestli jsou ty prvé 2 položky, pak je to OK. Ony většinou stejně nejdou odemknout. Toto je pouze dočištění a jde o odemknutí registry klíčů. Ty, co nepůjdou, se ponechají.

Varování:

xcerj016
Návštěvník
Návštěvník

#24 Příspěvek od xcerj016 »

Souhlasí. Byly to právě ty první dva řádky:

[HKEY_USERS\S-1-5-21-1417001333-842925246-839522115-1005\Software\Microsoft\Internet Explorer\MenuExt\O(uë_fŹ3*N}Ź]
[HKEY_USERS\S-1-5-21-1417001333-842925246-839522115-1005\Software\Microsoft\Internet Explorer\MenuExt\O(uë_fŹ3*N}ŹhQčţ”Ąc]

Tedy nyní je pc zcela čistý? Moc děkuji za pomoc. Pošlu sponzoring :-)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Rudy »

OK, děkujeme. Ještě bych rád viděl log z posledního skenu CF.

Varování:

Zamčeno