Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

AVAST - VIRY.....POMOC

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zamčeno
Zpráva
Autor
miratan
Návštěvník
Návštěvník

AVAST - VIRY.....POMOC

#1 Příspěvek od miratan »

ZDRAVIM VAS , KONECNE JSEM SI NAINSTALOVAL ANTIVIRUS AVAST NA DOPORUCENI MARTYHO84 A PO KOMPLETNI KONTROLE SE MI OBJEVILI
VIRY,SE KTERYMA POTREBUJI PORADIT,PROTOZE NEVIM JAK JSOU ZAVAZNE ATD......PROSIM :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
POPISU:

1-TV4UG3WG.txt C:\Windows\System32\config\AppData\Roaming\Microsoft\Cookies....virus JS:ScriptSH-inf (TR)..datum 8.3.2013
2- netbt.sys C:\Windows\winsx\x86_microsoft-netbt_31bf3856ad364_6.0.6002.180005_none_6250416df465f2b1....virus Win32:Aluroot-E(Rtk) datum: 11.4.2009

3-netbt.sys.dump. C:\Windows\system32\drivers......virus Win32:Aluroot-E(Rtk).....datum 22.4.2013

tak ted bych potreboval poradit.......pozte,prosim :x :x :x :x :x

Márty84
VIP
VIP

Re: AVAST - VIRY.....POMOC

#2 Příspěvek od Márty84 »

A proc jste jako zalozil nove tema? :roll: Jedno vam nestaci? V nem mate uz od vcerejsiho rana napsan dalsi postup.

Tady :closed:
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

riffman
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

Re: AVAST - VIRY.....POMOC

#3 Příspěvek od riffman »

miratan píše:ZDRAVIM VAS , KONECNE JSEM SI NAINSTALOVAL ANTIVIRUS AVAST NA DOPORUCENI MARTYHO84 A PO KOMPLETNI KONTROLE SE MI OBJEVILI
VIRY,SE KTERYMA POTREBUJI PORADIT,PROTOZE NEVIM JAK JSOU ZAVAZNE ATD......PROSIM
a prestante na nas laskave rvat, tady nejsme v lese :x (prelozeno do cestiny: bez CapsLocku)
Give us a chance to live
Give us a chance to die
Give us a chance to be free
Without fire from the sky
Give us a chance to love
Give us a chance to hate
Give us a chance, before you kill us all

Zamčeno