A Error Scan ?vaclavka83 píše:v HEALT je vše OK

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o kontrolu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
Re: Prosím o kontrolu
ten je taky vpořádku. Všechno zelené...
Otevři skříň PC samozřejmě odpojit od elektřiny, stlačeným vzduchem odstraň případný prach ze všech komponent,
zkontroluj zda jsou všechny kanektory docvaknuté.
Nakonec vyndej a po chvilce zase dej zpět knoflíkovou baterku co je na základní desce, možná bude třeba koupit novou.
Pak mrkni do BIOSu a dej vyhledat defaultní nastavení které potvrď a odejdi z něj.
zkontroluj zda jsou všechny kanektory docvaknuté.
Nakonec vyndej a po chvilce zase dej zpět knoflíkovou baterku co je na základní desce, možná bude třeba koupit novou.
Pak mrkni do BIOSu a dej vyhledat defaultní nastavení které potvrď a odejdi z něj.
-
- Návštěvník
Tak vyčištěno mám. i konektory zkontrolované. Ale stím biosem mam trochu strach. Nebot mám hodně hodnot předělaných kvůli přetaktování Ramek procesoru a grafiky. Raději si všechno nejdříve opíšu. Novou baterku mám připravenou.
No ano opiš a pak až vyměníš tu baterku dej vědět jak to vypadá ?vaclavka83 píše:Ale stím biosem mam trochu strach. Nebot mám hodně hodnot předělaných kvůli přetaktování Ramek procesoru a grafiky. Raději si všechno nejdříve opíšu.
-
- Návštěvník
Tak jsem to provedl. Počítač pomalejší.ale to je tím snížením frekvencí. hlučnější- nenastaveno ovládání Qfan... Jinak naběhl win jako obvykle. Co dál?
Tak PC chvilku pozoruj jestli se zase neobjeví ten problém s HDD nebo jiný a pak dej vědět jak to vypadá.vaclavka83 píše:Jinak naběhl win jako obvykle. Co dál?
-
- Návštěvník
Tak zatim to je dobrý... Ten problém přestal už od té doby co jsem dával první LOG. No je mi to trochu záhada. Jinak mám teda počítač bez virů??
-
- Návštěvník
Tak to jsem rád... Asi projistotu přeinstaluju systém na nový HDD co jsem koupil. I s novým kabelem. A tento disk zformátuju a nechám jako úložný na filmy. Pak budu mít trochu větší jistotu, že se to snad nebude opakovat.. Jinak děkuji za váš čas a pomoc.