Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o pomoc
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Prosím o pomoc
Dobrý den, mám nové pc, po instalovaní x záplat a ovladačů apod. mi začala skákat BS
v příloze házím tedy minidup soubory děkuji za pomoc

- Přílohy
-
- Desktop.rar
- (149.58 KiB) Staženo 130 x
Re: Prosím o pomoc
No vypadá to na filtr acsock64.sys - Cisco AnyConnect Secure Mobility Client (už jsem s ním měl parkrát tu čest)
Také pokud možno updatni Intel(R) Smart Connect software a ovladač ethernet adaptéru k57nd60a.sys.
Také pokud možno updatni Intel(R) Smart Connect software a ovladač ethernet adaptéru k57nd60a.sys.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
MiliNess píše:No vypadá to na filtr acsock64.sys - Cisco AnyConnect Secure Mobility Client (už jsem s ním měl parkrát tu čest)
Jo to by mohlo být, je pravda, že jsem kvůli škole instaloval včera večer vpnku... super, tak uninstal... smarta jsem zkoušel instalovat a hlásí to chybu 2753 při instalaci driveru, takže nevím. Každopádně jsem odinstaloval VPNku tak uvidím, jestli to pomůže a bylo to třeba tímto

OK, dej vědět.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde