Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Jelikož ti nějaký čistič systému (Ccleaner) promazal systémový protokol, moc událostí v něm není.
I tak se v něm objevuje dost chybových událostí, informujících o vadných blocích disku. Budou se pravděpodobně týkat toho 80GB disku. Udělej v HD Tune i Error scan toho druhého disku.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Ještě počkej na kolegu, ale mylsím si že druhý disk je ok, ten první je ale už odepsaný
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
To necháám na kolegovi, tyto úvahy , ale pokud máte starší pc, měl byste zjistil, jak vlelkou kapacitu disku podporuje.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Pokud nemáš předpotopní základní desku, v pohodě ho rozjedeš. Co se týká napájecích konektorů, existuje spousta druhů redukcí, takže ho určitě připojíš.
A určitě tam jeden volný molex najdeš. Stáhni např. Everest nebo CPU-Z, tam najdeš typ základní desky. Pak se můžeme podívat, zda to nebude problém.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Tyjo, tak jsem odebral ten systémový 80GB disk a vyměnil za jiný co jsem doma našel 60GB otestovaný v crystalu a v hd tune bez vykazování chyb a po instalaci systemu na ten 60GB to dělá stejné potíže. Chyba bude asi v jiném HW. Ale sám nezjistim kde