Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Problem s notebookem

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Sorboniso
Návštěvník
Návštěvník

Problem s notebookem

#1 Příspěvek od Sorboniso »

Zdravim lidi chtěl bych vás požadat o pomoc.Koupil jsem synovi notebook je tam windows 7 stáří asi 6 měsíců ,poslední dny se v intervalu cca 4s,ozve pipnutí a obrazovka slabě stmavne jakoby šel obraz do uspory po cca.4-5 s.se ozve znova pipnutí a obrazovka se rozjasní, a to se opakuje neustále jen chvílema se ten interval prodlouží třeba na 15 s.Nevím co s tím zkusil jsem to projet jestli tam není nějaký šmejd ale dostupné programy nic nenašli.Nevím jestli něco blbě jen nezaškrtl moc mu tam nechodim mam svoje xp a tady se aspon trošku vyznam ale u te jeho 7 jsem z toho jelen ,poradite prosím co s tím muže být díky.Ted jsem se dozvěděl od syna že to dělá pokud je notebook připojený k elektrice a nabíjí se ,pokud odpojí napájecí kabel tak to prý nedělá.Ted jsem si to byl ověřit pipaní ustane pokud se odpojí elek.kabel moniter mirně ztmavne a je klid.Když jsem počkal par minut a ubyla sila zdroje opět jsem připojil kabel ,monitor se rozjasnil ,začalo nabíjení ale nepipa to do te doby až se nabije na 100% pak opet začne pipat a problikavat tak nevim ,jsem z toho jelen,dík za radu.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem s notebookem

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Podle všeho vám vypadává napájení ze zdroje. Potemění displeje je důsledek zapnutí spořiče pro provoz z akumulátoru. Po chvilce se napájení ze sítě obnoví, pípnutí vám dá na jevo změnu a spořič se vypne. Problém může být v kabelech, zdroji, el. zásuvce i v samotném NB. Bude nutné to vysledovat.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Sorboniso
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Sorboniso »

Tak díky za pomoc ,přistroj skončil na reklamaci ,potvrdili tvoje slova ještě jednou díky.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Nemáte zač! :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Zamčeno