Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Kontrola Logu - Konflikt - Podezřeni Na Virus

Patříte mezi Vzorné návštěvníky? Pak je tato sekce pro vás.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
Márty84
VIP
VIP

Re: Kontrola Logu - Konflikt - Podezřeni Na Virus

#46 Příspěvek od Márty84 »

Mi to rozhodne nevadi! :wink:

Nadavat ti nebudu :) Akorat to mozna bylo predcasne, jelikoz je treba pouzit ho znovu :arcisit: Tedy pokud chces opravit ty registry. Jestli nechces, tak uz CF nespoustej a to co jsem chtel jeste smazat, odstranime treba s OTM. Zalezi na tobe :James008:
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

Lilly [FR]

#47 Příspěvek od Lilly [FR] »

:arrow: Koukam, že počitač pracuje tak jak ma, diskovy oddil jsem opravila do spravneho režimu a poradi, je pročištěny cez windows 7 manager, mam od tebe informace, že neni v systemu virus ani u combofixu, myslim, že dalši operace, už nejsou nutne, ale postřehla jsem velice od tebe jak o mně pečuješ :) jenom, abych tě nezdržovala

:arrow: Akurat mě zajima ta naše startovni operace ROGUE KILLER, stane se něco pokud proces zopakuji a tam to ukončim? Soubor host byl zajimavy /skenovat a vymazat a opravit host/
:arrow: Jsem zase vystartovana z bodu obnovení, ktere si mi ty dneska určil, chtěla jsem vedět jenom informace o přitomnosti havěti na moji pc a ty jsem, už ziskala

:arrow: S operaci ROGUE KILLER neodmitnu ani od tebe OTM, opakovane pročišteni zbytečnosti..... :| :thumbsup: :|

Márty84
VIP
VIP

#48 Příspěvek od Márty84 »

Taaakze.

:arrow: Tady je skript pro OTM. Spust ho podle predchoziho navodu a dej mi sem pak zase log z nej

Kód: Vybrat vše

:commands
[EMPTYTEMP]
[EMPTYFLASH]
[Purity]

:services
SkypeUpdate
AdobeARMservice
Skype C2C Service
AdobeFlashPlayerUpdateSvc

:files
%windir%\system32\*.tmp.dll /s
%windir%\system32\SET*.tmp /s
%windir%\*.tmp
C:\Users\Alizée\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\5d7551sg.default\searchplugins\askcom.xml
C:\ProgramData\Skype\Toolbars

:arrow: Mne urcite nezdrzujes, proto tady prece vsichni jsme :)

:arrow: Proc chces znovu spoustet RogueKiller? :D Klidne ho spust. Prohledani nic nezkazi, pripadne mazani uz by mohlo. Host soubor muzes klidne i mazat, tam nic nehrozi.

:arrow: Ten bod obnoveni jsi mela jen vytvorit, necekal jsem, ze ho i pouzijes :D Jinak ComboFix dela vlastni bod obnovy pred skenem.

:arrow: Za chvili jdu spat, protoze zitra vstavam ve 2:30. Takze pokracovani zase zitra. Preji hezky vecer. Zatim ahoj :)
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

Lilly [FR]

#49 Příspěvek od Lilly [FR] »

Ten ASK toolbar je z firefoxu uplně pryč......... :wink: a tady je dalši můj log z OTM

All processes killed
========== COMMANDS ==========

[EMPTYTEMP]

User: Alizée
->Temp folder emptied: 72500 bytes
->Temporary Internet Files folder emptied: 4141094 bytes
->Java cache emptied: 1796192 bytes
->FireFox cache emptied: 5175789 bytes

User: Aliz‚e
->Temp folder emptied: 0 bytes

User: All Users

User: Default
->Temporary Internet Files folder emptied: 0 bytes

User: Default User

User: Public

User: UpdatusUser

%systemdrive% .tmp files removed: 0 bytes
%systemroot% .tmp files removed: 0 bytes
%systemroot%\System32 .tmp files removed: 0 bytes
%systemroot%\System32 (64bit) .tmp files removed: 0 bytes
%systemroot%\System32\drivers .tmp files removed: 0 bytes
Windows Temp folder emptied: 10584064 bytes
%systemroot%\system32\config\systemprofile\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files folder emptied: 0 bytes
%systemroot%\sysnative\config\systemprofile\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files folder emptied: 128 bytes
RecycleBin emptied: 1786419 bytes

Total Files Cleaned = 22,00 mb

[EMPTYFLASH]

User: Alizée

User: Aliz‚e

User: All Users

User: Default

User: Default User

User: Public

User: UpdatusUser

Total Flash Files Cleaned = 0,00 mb

========== SERVICES/DRIVERS ==========
Service SkypeUpdate stopped successfully!
Service SkypeUpdate deleted successfully!
Service AdobeARMservice stopped successfully!
Service AdobeARMservice deleted successfully!
Service Skype C2C Service stopped successfully!
Service Skype C2C Service deleted successfully!
Service AdobeFlashPlayerUpdateSvc stopped successfully!
Service AdobeFlashPlayerUpdateSvc deleted successfully!
========== FILES ==========
File/Folder C:\Windows\system32\*.tmp.dll not found.
File/Folder C:\Windows\system32\SET*.tmp not found.
File/Folder C:\Windows\*.tmp not found.
C:\Users\Alizée\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\5d7551sg.default\searchplugins\askcom.xml moved successfully.
C:\ProgramData\Skype\Toolbars\Skype C2C Service folder moved successfully.
C:\ProgramData\Skype\Toolbars folder moved successfully.

OTM by OldTimer - Version 3.1.21.0 log created on 04072013_000823

Files moved on Reboot...
C:\Users\Alizée\AppData\Local\Temp\FXSAPIDebugLogFile.txt moved successfully.
C:\Users\Alizée\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\counters.dat moved successfully.
File move failed. C:\Windows\temp\CLDigitalHome\CLMS_AGENT_LOG1.txt scheduled to be moved on reboot.
C:\Windows\SysNative\config\systemprofile\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\counters.dat moved successfully.

Registry entries deleted on Reboot...

Márty84
VIP
VIP

#50 Příspěvek od Márty84 »

Fajn, provedlo to co melo.

Toz uklidime a je to, ne? Nebo chces jeste neco provadet? :)

Lilly [FR]

#51 Příspěvek od Lilly [FR] »

Marty myslim, že to bude, už všechno, akurat jsem hrala par pc her na steam serveru, ale mam těžku odezvu, hra se skoro neda vůbec hrat

- Chyba od providera to, určitě nebude protože mam velice rychli internet /Ping max 100-150/ což je ještě v pohodě, ale nějak nestiha monitor nebo je těžka odezva mezi monitorem, hardiskem, klavesnice a myška, provaděla jsem test rychlosti internetu a tam je to v pohodě stahuji rychlosti 1,1 Mbs/s je to internet premium 8 MB

- Zbytečnosti nemam zapnute, při hrach jako skype atd, mam aktualni ovladače na grafiku a zvuk obavam se jenom, zda neni odezva mezi SSD a HDD diskem.
- Na SSD je system a na HDD mam pc hry
- Nebo možna frekvence je důvodem těžke odezvy.Na 60 hz to nechce nějak pracovat pokud hodim 120 hz a zapnu 3d vision tak to jde, ale nechapu prostě 3d vision je velice naročny na graficky hardwer a tam to jde v pohodě....

- Pokud maš v tom zkušenost rada si tě přečtu, pokud ne nic se neděje, přesto jsem ti velice vděčna, že jsme spolem vyřešili problematiku antiviraku, viru a toolbar nastroju a logy jsou, už na moji pc sestavě v pořadku :-) :)

- Pokusim se to vyřešit sama jenom by mě hrozně zajimalo co způsobuje tak težku odezvu ve hrach ja si myslim, že to bude mezi monitorem a hardiskama, ještě se pokusim defragmentovat hardisk, ale ne SSD disk ten formatovani a defragmentaci nesnaši...pak uvidim co to uděla....

- Až přijedeš domu z prace pak mi napiš ja jsem doma, bohužel nemocna něco jsem chytla.... :thumbsup:

Márty84
VIP
VIP

#52 Příspěvek od Márty84 »

Dame si jarni uklid po pouzitych programech.

:!: Vsechny tyto programy - vcetne pripadne instalace - spoustejte jako spravce (kliknete na ne pravym mysidlem a zvolte - Spustit jako spravce)

:arrow: Prejmenujte ComboFix na Uninstall a spustte ho. CF by se mel odinstalovat.

:arrow:
vyosek píše: :arrow: T-Cleaner http://vyosek.ic.cz/pro_usery/T-Cleaner.exe
  • Stahnete a spustte
  • Pro potvrzeni volby mackejte A, Enter
  • Po pouziti utilitu smazte
  • Antiviry mohou utilitu chybne oznacit jako vir - jedna se o falesny poplach - takze v pohode stahnete (pripadne vypnete pri stahovani antivir)
:arrow: Stahnete OTC http://oldtimer.geekstogo.com/OTC.exe , ulozte a spustte.
Kliknete na napis CleanUp a pote OK - Po uklidu dojde k restartu pc.

:arrow: Stahnete TFC http://oldtimer.geekstogo.com/TFC.exe , ulozte a spustte
Kliknete na START a pote OK - Po uklidu dojde k restartu pc.
Po pouziti muzete programek smazat

Co se tyka te odezvy, napsal jsme v SZ :)

Preji rychle uzdraveni :thumbsup:

Lilly [FR]

#53 Příspěvek od Lilly [FR] »

Marty, dik za zpravu na SZ, přečetla jsem si ji, bude lepši, když tě poslechnu ja bohužel virtualni pc sestavu nemam, takže neriskuji.....
:arrow: Myslim si, že to spyš udělal tvůj OTM ohledem odstranění ASK na firefoxu...

Spustila jsem přejmenovane COMBOFIX na UNISTALL, ale radši jsem ho v hned vypnula, protože tady by se zase opakovala včerejsši operace a nikoliv odinstalace, totižto, vystartovala jsem zase nazpatky z bodu obnovy cos mi včera nařidil.....a vim, že tam combofix nebude, doufam.... :?:

T-Cleaner od vyoska, nebo TFC si můžu schovat a použivat ji propřiště na moji pc sestavě?Je jednoducha utilitka, ale je to nástroj pro radce, všechno jsem použila a pc běži v pohodě

:arrow: Ohledem problemu s těžkou odezvou pro pc na pc hrach, nebudu už řešit na multiplayer serveru pro vice hraču jsem dostala za tohle trvaly ban a zakaz hrani pc her.Takže jenom mezi nama klienta jsem odinstalovala pryč a vedeni foru jsem poslala do prdele, napsala jsem jim krasny dopis, štve mě ta investice do pc her, učet je odpisany nadobro, a ja, už kupovat dalši hry pro dalši učet nebudu, končim s tim

Proč ti to pišu, no chtěla jsem se ujistit zda neni problem moji v pc sestavě a neni, hardwer jde tak jak ma, teploty v normě, surfovani po webech a stahovani v perfektni kondici a jak jsem napsala, neni nalezen virus a spyware co by se postaral o nekorektnost pc sestavy, např.brzděni přistup na internet atd.....Takže je to chyba na serveru, protože jinde mi to neděla žadny konflikt

Byla to otazka bezpečnosti nebo otazka konfliktu na moji pc sestavě, protože jsem kdysi četla na forech, že aj vírus umi hezky brzdit pc popřipadě uplně znemožnit přistup na internet a pokud zjistim, že signal na internet je perfektni, hned automaticky se začinam zaměřovat na mojo pc a bezpečnost a okamžitě vykonavam skenovaci operace a hledam malware v registrech...

:arrow: Takže asi takhle, :worship: .Bude ještě něco potřeba udělat?ja si myslim, že ne pomoh si mi až až a nennechal si mne samotnou, pujdu si lehnout teploty mam 39-41, zitra jede k doktorovi...

Pro jistotu jsem zase ja nemocna a ne moje pc :) Děkuji ti ještě jednou za všechno

Tohle je moje vylečena pc sestava, dovol, abych ti ji mohla představit je to AMD-Server, fotky se pak automaticky vymažou po par dnech ...

Obrázek

Obrázek

Márty84
VIP
VIP

#54 Příspěvek od Márty84 »

Ahoj Lilly :)

:arrow: Pokud vse pobezi jak ma a po tom bodu obnovy se zas neobjevil ten ASK, neni treba nic delat. Ale je divne, ze se CF neodinstaloval. Mozna chtel, ale vyplas ho drive nez to stihl :D

:arrow: T-Cleaner je cistic po pouzitych programcich pri lecbe, takze ten je ti celkem k nicemu. TFC nezaskodi obcas pouzit, takze si ho klidne nech.

:arrow: No, ber to tak, ze tim usetris nejen dalsi penize, ale hlavne furu casu, kdyz tam uz hrat nebudes :wink: Jinak k tomu asi neni co dodat, bych je musel zabit.

:arrow: Smarja, at neco nepodpalis, kdyz takhle hicujes :roll: Drz se!

:arrow: Hezka sestava :D

:arrow: Neni vubec zac! Zatim pa a koukej se rychle uzdravit

JaRon
Moderátor
Moderátor

#55 Příspěvek od JaRon »

2 Lilly: dufam, ze si uz zdrava a ze nezaviris PC :) je tu s Tebou veselo :thumbsup:
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

Lilly [FR]

#56 Příspěvek od Lilly [FR] »

Je to zapal plic ležim na aru, ale doktor řikal, že brzo se uzdravim a pojedu domů, využivam nadstardantní služby mam vlastny pokoj jako doma.

PC je zatim v pořadku, avira ze štitem to hlidaji, přišla mi z aviri nabidka z upgrade na avira internet security, ale myslim, že štit z comoda je velice spolehlivy a kvalitny :)

Jinak děkuji, za mile slova co jste mi tady napsali a buďte zdrav...... :wub: :worship:

JaRon
Moderátor
Moderátor

#57 Příspěvek od JaRon »

Prajem Ti skore uzdravenie
5DYNE1.jpg
5DYNE1.jpg (7 KiB) Zobrazeno 1859 x
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

Márty84
VIP
VIP

#58 Příspěvek od Márty84 »

JaRon píše:Prajem Ti skore uzdravenie
Pridavam se, drz se! :thumbsup:

Ale myslim, ze tady uz to nepatri, takze bych tema zamknul a kdyby neco, tak pres SZ to bude lepsi :bye:

Zamčeno