Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

BSOD častá modrá smrt!

V tomto fóru se řeší problematika modré smrti - BSOD

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: BSOD častá modrá smrt!

#16 Příspěvek od Rudy »

fanky píše:Nainstaloval jsem Windows, byla to nová instalace, pote vždy instaluji ovladače, grafické karty atd... a pak myslím že Firefox. A dál si už boužel nevzpomenu, ale myslím si, že sem tam už nic neinstaloval a problém nastal do hodiny.

Od doby co to řešíme, tak pc spadl asi tak 15x... BSV už má docela dost záznamů. Tak kdyby ste je chtěl vidět, napište.
Bylo to na nový PC, nebo byl na něm před tím jiný OS?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

fanky
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od fanky »

Byl tam jiný OS, teď sem tam dával nový a jinný a do pc byl koupen procesor.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Rudy »

Pokud původní OS fungoval korektně, vidím to na nějakou nekomaptibiltu. Mužete poslat popis hardwaru?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

fanky
Návštěvník
Návštěvník

#19 Příspěvek od fanky »

Kód: Vybrat vše

Operační systém                                   Microsoft Windows 7 Ultimate 6.1.7601.18044 (Win7 RTM)

Počítač:
      Typ počítače                                      ACPI x64-based PC
      Operační systém                                   Microsoft Windows 7 Ultimate
      Aktualizace Service pack                          Service Pack 1
      Internet Explorer                                 9.0.8112.16421 (IE 9.0)
      DirectX                                           DirectX 11.0

Základní deska:
      Typ CPU                                           TripleCore AMD Athlon II X3 455, 3315 MHz (16.5 x 201)
      Název základní desky                              Gigabyte GA-MA770T-UD3P v1  (2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)
      Čipová sada základní desky                        AMD 770, AMD K10
      Pracovní paměť                                    4096 MB  (DDR3-1066 DDR3 SDRAM)
      DIMM3: OCZ XTC Platinum OCZ3P16002G               2 GB DDR3-1066 DDR3 SDRAM  (8-7-7-16 @ 533 MHz)  (7-7-7-16 @ 533 MHz)  (6-6-6-14 @ 457 MHz)  (5-5-5-12 @ 380 MHz)
      DIMM4: OCZ XTC Platinum OCZ3P16002G               2 GB DDR3-1066 DDR3 SDRAM  (8-7-7-16 @ 533 MHz)  (7-7-7-16 @ 533 MHz)  (6-6-6-14 @ 457 MHz)  (5-5-5-12 @ 380 MHz)
      Typ BIOSu                                         Award Modular (03/22/11)
      Komunikační porty (COM a LPT)                     Komunikační port (COM1)
      Komunikační porty (COM a LPT)                     Port tiskárny (LPT1)

Zobrazení:
      Grafický adaptér                                  ATI Radeon HD 5700 Series  (1024 MB)
      Grafický adaptér                                  ATI Radeon HD 5700 Series  (1024 MB)
      3D-akcelerátor                                    ATI Radeon HD 5770 (Juniper)
      Monitor                                           LG W2261 (HDMI)  [22" LCD]  (1905168133)

Multimédia:
      Zvukový adaptér                                   ATI Radeon HDMI @ ATI Juniper/Broadway/Granville - High Definition Audio Controller
      Zvukový adaptér                                   Realtek ALC888 @ ATI SB750 - High Definition Audio Controller

Nosiče dat:
      Ovladač IDE                                       PCI Standardní dvoukanálový řadič IDE
      Ovladač IDE                                       PCI Standardní dvoukanálový řadič IDE
      Disketová jednotka                                Disketová jednotka
      Disková jednotka                                  SAMSUNG HD502HJ ATA Device  (500 GB, 7200 RPM, SATA-II)
      Optická jednotka                                  TSSTcorp CDDVDW SH-S223C ATA Device  (DVD+R9:16x, DVD-R9:12x, DVD+RW:22x/8x, DVD-RW:22x/6x, DVD-RAM:12x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x/48x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)
      Stav SMART pevného disku                          OK

Oddíly:
      C: (NTFS)                                         465.7 GB (428.6 GB volných)
      Celková velikost                                  465.7 GB (428.6 GB volných)

Vstupní zařízení:
      Klávesnice                                        Zařízení klávesnice standardu HID
      Myš                                               Myš kompatibilní s technologií HID

Síť:
      Síťový adaptér                                    Realtek PCIe GBE Family Controller  (192.168.0.175)

Periferní zařízení:
      Tiskárna                                          Fax
      Tiskárna                                          HP LaserJet 1018
      Tiskárna                                          Microsoft XPS Document Writer
      Ovladač FireWire                                  Texas Instruments TSB43AB23 1394A-2000 OHCI PHY/Link-Layer Controller (PHY: TI TSB43AB23)
      Ovladač USB1                                      ATI SB750 - OHCI USB Controller
      Ovladač USB1                                      ATI SB750 - OHCI USB Controller
      Ovladač USB2                                      ATI SB750 - EHCI USB 2.0 Controller
      Ovladač USB2                                      ATI SB750 - EHCI USB 2.0 Controller
      Ovladač USB3                                      NEC uPD720200AF1 USB 3.0 Host Controller
      Zařízení USB                                      Složené zařízení USB
      Zařízení USB                                      Složené zařízení USB
      Zařízení USB                                      Vstupní zařízení USB

DMI:
      DMI Dodavatel BIOSu                               Award Software International, Inc.
      DMI Verze BIOSu                                   F12
      DMI Výrobce systému                               Gigabyte Technology Co., Ltd.
      DMI Typ systému                                   GA-MA770T-UD3P
      DMI Verze systému                                 
      DMI Sériové číslo systému                         
      DMI UUID systému                                  30303234-31444435-45334246-FFFFFFFF
      DMI Výrobce základní desky                        Gigabyte Technology Co., Ltd.
      DMI Typ základní desky                            GA-MA770T-UD3P
      DMI Verze základní desky                          
      DMI Sériové číslo základní desky                  
      DMI Výrobce skříně                                Gigabyte Technology Co., Ltd.
      DMI Verze skříně                                  
      DMI Sériové číslo skříně                          
      DMI Označení skříně                               
      DMI Typ skříně                                    Desktop Case
      DMI celkem / volných patic pro paměti             4 / 2

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Rudy »

Máte nainstalovány všechny ovladače hardwaru?

Varování:

fanky
Návštěvník
Návštěvník

#21 Příspěvek od fanky »

Jestli myslíte ve správci zařízení, tak ano, mám.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Rudy »

Tak nevím, co si mám myslet. S novým OS padá s původním ne. S původním CPU nepadal, s novým ano. Jak výkonný máte napájecí zdroj a jak je starý?

Varování:

fanky
Návštěvník
Návštěvník

#23 Příspěvek od fanky »

Zdroj má 450W a je nový. Mám zkusit dát nový a jinný OS a nechat jej bez ovladačů apod., na zkoušku.

Zkusím ten OS dát na jinný PC, instaloval jsem je z flashdisku, tak třeba se něco mohlo přihodit.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Rudy »

To je možné. Vyzkoušejte.

Varování:

fanky
Návštěvník
Návštěvník

#25 Příspěvek od fanky »

PC naformátován, nainstalované W7 čisté, bez jediného ovladače, jen sem instaloval BurnInTest, System Stability Tester. PC byl zapnutý celý den a pouštěl sem testy RAM, jedné, druhé a pak obě zároveň, bez chyb. Kolem 20hodiny sem chtěl nainstalovat FireFox a pc po instalaci spadl.

Co teď? Sem s toho na dně.

Přikládám minidump.
Přílohy
040113-17534-01.rar
(22.88 KiB) Staženo 119 x

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Rudy »

Pokud jste instaloval FF na systém bez ovladačů, je možné, že je to tím. Jinak je třeba nainstalovat tento hotfix: http://support.microsoft.com/kb/980932/cs .

Varování:

fanky
Návštěvník
Návštěvník

#27 Příspěvek od fanky »

Ale trošku mě to nedává smysl, proč pc předtím padal jak švestky a najednou po instalaci novýho OS to padne při instalaci FF a je to tím, čím to bylo tedy předtím? A to FF sem stáhnul nově z internetu.

fanky
Návštěvník
Návštěvník

#28 Příspěvek od fanky »

Stáhnul jsem SlimDrivers, vše sem naistaloval dle něj, tak uvidím co se bude dít.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Rudy »

Třeba má nějaký problém s W8. OK. Případně se ozvěte.

Varování:

fanky
Návštěvník
Návštěvník

#30 Příspěvek od fanky »

S W8? Nějak to nechápu. Tak včera mě to opět spadlo, ale je to taky divný problém. A ten fix co ste mi poslal, nejde nainstalovat. Píše mi to, "Aktualizace není použitelná pro váš počítač" a to sem stáhl všechny verze co jsou k dispozici.

Obrázek

edit: stáhl jsem záplatu i pro tu 0x10000007e (KB983615-x64) a taky mě to píše to stejné, dá se nějak zjistit, jestli je mám instalované? V tom seznamu aktualizací sem je nenašel.

Zamčeno