Zpomaleny PC
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Re: Zpomaleny PC
Toto vypada OK, nejak se mi nikde nevyskytuje chyba 
-
Patrick2486
- Návštěvník

tak neviem
ale diki za pomoc 
Jeste muzete zkusit obnovu k datu dky PC fungoval 
-
Patrick2486
- Návštěvník

to tam nemam ked som preinstaloval pc
Pokud je problem stale i po reinstalu, tak to vypada spise na HW problem 
-
Patrick2486
- Návštěvník

No takze dakujem ti pekne
pocitac ide bola tam neaka chyba s processorom alebo co teraz sa mi vratil zo servisu. Len taky maly problem ked pustim utorrent nechce mi to seedovat internet mam dobry len podla mna Avast mi to blokuje ?
-
Patrick2486
- Návštěvník

jaj dobre chapem
ahoj

Přispějete na provoz fóra?