Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Jak zapojit wifi u notebooku

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
roniel
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Jak zapojit wifi u notebooku

#1 Příspěvek od roniel »

Dobrý večer, potřeboval bych poradit, kábel od internetu jsem zapojil do TP-Linkk TL-WR543G (WAN), odtud kabel do pc a do notebooku. Vše funguje, ale když chci u notebooku nastavit wifi, tak mi to ani podle návodu nejde, jakmile vytáhnu kábel z notebooku tak není internet. můžete mi prosím někdo poradit? děkuji

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak zapojit wifi u notebooku

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Otevřte správu sítí, vyhledejte wifi. Měl byste tam mít seznam dostupných wifi. Najděte tu vaši a dejte >připojit<. Je třeba zkontrolovat, zda je wifi adaptér na NB zapnut.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

roniel
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od roniel »

kde prosím zjistím, že je síťový adaptér na notebooku zapnutý, mám jej teprve 2 dny.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Ve správci zařízení. U většiny NB se wifi adaptér zapíná mech. spinačem na těle NB.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

roniel
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od roniel »

Našel jsem jen bluetooth.

roniel
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od roniel »

Už je to v pořádku děkuji za pomoc. Chyběli mi doinstalovat ovladače.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Rudy »

Aha. Byl jsem na tom, když je NB nový, že je kompletně nainstalován. Hlavně, že je to OK.

Varování:

Zamčeno