Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

jv16 PowerTools-je vhodný pro amatéry?

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
SGC
Návštěvník
Návštěvník

jv16 PowerTools-je vhodný pro amatéry?

#1 Příspěvek od SGC »

Zajímalo by mne, jestli je tenhle software vhodný pro lidi, kteří toho moc o počítačích neví? TuneUp Utilites či Windows 7 manager by měl být v rukách pouze u lidí, jenž ví, co dělají a nenechají software automaticky něco "opravit". A jak je to to s jv16 PowerTools?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: jv16 PowerTools-je vhodný pro amatéry?

#2 Příspěvek od Rudy »

S jv16 PowerTools mnoho zušeností nemáme a uživatelům je nedoporučujeme. Vycházíme z toho, že pokud se k PC chovám slušně, zachovávám ostražitost na internetu a mám stále aktuální bezpečnostní software, není třeba cokoli opravovat. Na běžné čištění laikům postačí CCleaner: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=46&t=7478 .
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

SGC
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od SGC »

Mne šlo spíše o čištění registrů a mazaní zbytečných souborů, ale CCleaner má mojí plnou důvěru, ještě nikdy mi nic v PC nepokazil, což se nedá říct o jiných čistících programech. A placený CCleaner umožnuje spravovat všechny účty, které v PC jsou, což byla jediná chybička, která mi v neplaceném CCleaneru vadila. :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

To je pravda. CCleaner (neplacený) musíte spouštět v každém profilu zvlášť.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Mc_Murphy
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Mc_Murphy »

Rudy píše:To je pravda. CCleaner (neplacený) musíte spouštět v každém profilu zvlášť.
Což není s ohledem na to, jak výborný prográmek to je a že je zadarmo vůbec žádná závada. ;)
Obrázek-Obrázek
Obrázek-Obrázek

• ... I'm moving on, I'm moving on, I'm moving on by the Spirit.
    • You gave me love, I've found my identity, found my identity.

I'm moving on, I'm moving on, I'm moving on by the Spirit.
    • You gave me hope, I've found my identity in Christ...

SGC
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od SGC »

Tak jasně, že se to dá přetrpět, ale kdo má ztrácet čas chodit do každého účtu a spouštět tam CCleaner, když se to dá najednou udělat z admin účtu? :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Rudy »

SGC píše:Tak jasně, že se to dá přetrpět, ale kdo má ztrácet čas chodit do každého účtu a spouštět tam CCleaner, když se to dá najednou udělat z admin účtu? :)
Jistě. Pokud chcete mít placený soft na svém kompu, nikdo vám nemůže bránit. :)

Varování:

Mc_Murphy
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Mc_Murphy »

Tady to můžeme uzavřít, si myslím.

:lock:
Obrázek-Obrázek
Obrázek-Obrázek

• ... I'm moving on, I'm moving on, I'm moving on by the Spirit.
    • You gave me love, I've found my identity, found my identity.

I'm moving on, I'm moving on, I'm moving on by the Spirit.
    • You gave me hope, I've found my identity in Christ...

Pavuk29
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Pavuk29 »

SGC píše:Tak jasně, že se to dá přetrpět, ale kdo má ztrácet čas chodit do každého účtu a spouštět tam CCleaner, když se to dá najednou udělat z admin účtu? :)
Ty mas cas ten cas stracat, kedze ta za to platia, nie? Alebo ma chces presvedcit, ze je vas doma dvadsat a mate jeden pocitac, a kazdy ma svoj ucet a kazdy sa prihlasuje na svoje konto? Nebud lenivy, mzdu nemas zadarmo.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

Zamčeno