Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Advanced Systemcare - ???

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Lilly [FR]

Re: Advanced Systemcare - ???

#16 Příspěvek od Lilly [FR] »

:arrow: Neberu to jako utok, kdepak, ale nikde neni napsano, že to co doporučim uživateli na mych zkušenostech, že je povinny si instalovat moje doporučene produkty, nemusi pokud nechce

:arrow: Je to tak, kdysi to bylo neučelní, ale čim vice jsou dalši verze tim je to mnohem lepši, protože dalši verze obshauje vylepšeni, něco přida anebo opravuje chyby z předchozí verzi
:arrow: Potvrzuji ohledem produkty od COMODO, v minulosti byl kvalitny a popularni jenom firewal a dneska se hodně zlepšil aj jejich antivirus na nove verzi 6
:arrow: Proto se zakladaji různe fora, nebo stvořitele udělaji změnu na dalši verzi jenom diky hlašenych chyb od uživatelu

Krasny a hezky den vam přeji..... :idea: :)

Mc_Murphy
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Mc_Murphy »

Zde máte další počítač, nabořený tím "slavným" Advanced SystemCare. Jak jsem psal - odinstalovat, nepoužívat! "Hledá" problémy, které v PC vůbec nejsou, aby donutil uživatele si jej zakoupit. V neznalých rukou potom napáchá jen škody.

Thread: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=13&t=128802
Obrázek-Obrázek
Obrázek-Obrázek

• ... I'm moving on, I'm moving on, I'm moving on by the Spirit.
    • You gave me love, I've found my identity, found my identity.

I'm moving on, I'm moving on, I'm moving on by the Spirit.
    • You gave me hope, I've found my identity in Christ...

tomsk
3. Stupeň Varování

#18 Příspěvek od tomsk »

len tak mimochodom "skodlivost" IObit produktov mozem aj ja potvrdit... nehovoriac ze mi vymazavali veci co som nemal ale napriklad Defrag od IObitu tusim smart defrag mi uplne rozhadzal HDD a co sa tyka "optimalizacie" advanced system care tak som ju spustil a tato "optimalizacia" mi znemoznila zapnut Windows Aero a musel som ju zapnut nejak cez registre
Student na STU FIIT, neskor by som sa chcel venovat analyze softweru v OllyDBG a IDA

mlcoch
Návštěvník
Návštěvník

#19 Příspěvek od mlcoch »

DD, tak jsem na doporučení odinstaloval ASC a 2-3 týdny fungoval normálně. Dnes po 3 dnech vypnutého PC jsem nedokázal otevřít program "normálně" - nefunguje pravé tlačítku na noťasu ani na normální myši. Místo programu se mi otevře jen "vlastnosti" - to asi nebude mít souvislost ne?
Když jsem se chtěl vrátit k bodu obnovení na funkční čas, zahlásilo to, že chybí část ASC. Vše o ASC jsem vymazal přes CCleaner - odinstaloval. Nic, tak jsem zkusil obnovení ke staršímu datu - nezdařilo se :-(
Nejjednodušší bude asi reinstal... :roll:

JaRon
Moderátor
Moderátor

#20 Příspěvek od JaRon »

to je ako ked sa holis macetou a odrezes si ucho :D
zial zaradis do dlheho zastupu uzivatelov, ktori si musia niektore fakty odskusat na vlastnej kozi :James008:
urob reinstall a uz nikdy ASC :!: ,,,,,, alebo ako chces :)
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

SuperTukan
Návštěvník
Návštěvník

#21 Příspěvek od SuperTukan »

ACS používám asi od verze 2 nebo 3 nonstop, často plnou licenci z CHIP, poslední rok jsem používal verzi Ultimate se zmíněným bitdefendrovým jádrem. Mám ho otestované na desítkách počítačů (nikoliv obrazně), pár známých ho ode mně převzalo a chválí si ho, nároky malé, nárůst výkonu znatelný i pro necvičené oko. Problémy jsem nikdy neměl a ani jsem z okolí neslyšel, že by se někomu něco stalo. S oblibou jsem plnou verzi instaloval lidem s malými zkušenostmi, protože umožňuje plnohodnotně automatizovat veškerou potřebnou údržbu. Velmi mi usnadnil práci a jsem s ním velice spokojený. Neupírám CCleaneru jeho dobré výsledky a pokud je doplněn dalšími potřebnými aplikacemi, nebudu ho nikomu zkušenému vymlouvat.

Funkčnost antivirového jádra jsem ověřoval. Falešné výsledky jsem nezaznamenal za celou dobu používání. Co se týče 0-day zranitelností, proti těm skutečně chrání málokdo (protože je to prostě velice náročné) a programy zdarma tím méně. Navíc k takovým věcem člověk v našich podmínkách přijde nesnadno.

Nyní mi doběhla plná licence ACS Ultimate a já jsem se místo přechodu na free verzi rozhodl dát šanci konkurenci (dokud v CHIPu nevyjde další plná verze zdarma). Takže se těším na možnost srovnání. V každém případě jsem otevřený změnám, pokud budou k lepšímu.

Mc_Murphy: Silná slova. CHIP dělá v oboru přes dvacet let a nejsou to žádná ořezávátka (navíc většina obsahu pochází z německé redakce). Mají zkušenosti a v testlabu vybavení k pohledání a tak můžou nabídnout kvalitní výsledky. Co se týče "plných verzí zdarma", tak je jasné, že nepřináší to nejlepší, ale to, co kde uhádají (přeci jen mají licence často jako protislužbu za inzerci). Ale na výběr ve všech oblastech, lehce zvýhodňují pouze AVG, jinak přináší kvalitní software od mnoha firem.

Špatnou zkušenost mám už velmi dávno s Avastem free. Podezřelého programu jsem si všiml, otestoval ho, upozornil mě na něj ale až druhý den. Přesto je zřejmé, že v současné době patří jeho Free verze ve srovnání s free konkurencí k nejlepším. Prostě je někdy dobré připustit, že věci se mohou měnit. A to i k lepšímu.

Pavuk29
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Pavuk29 »

Vdaka za nazor :)
ale ozivujes zombika, tento topic je po prve:
1: stary,
2: offtopic.
Tak ho posleme tam, kam patri :) :closed:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

Zamčeno