Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

policie vir

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zamčeno
Zpráva
Autor
mecheche
Návštěvník
Návštěvník

policie vir

#1 Příspěvek od mecheche »

Dobry den asi od vcerejsiho dne jsem videl jak mi antivir opakovane blokuje nejaky virus. najednou pri zapnuti pc naskoci ikona jakoze policie cr. Ze jsem se od noveho zakona ze dne 29.ledna 2013 opakovane dopustil trestneho chovani na internetu... Chcou po me uhradu 3000 do 48hodin jinak budu trestne stihan... ale pri kazdem restartovani ci novem nabehnuti uzivatelskeho uctu se ikona opet zobrazi a opet jede cas 48:00 od znova... tudi prepokladam ze to virus je... prosim o pomoc nejsem moc zkuseny s praci na pc a navic pisu z mobilu protpze ta ikona mi najednou na pc nic nedovoli. predem dekuji mnohokrat :o btw nemam jak si do pc nainstalovat ten program

vyosek
VIP
VIP

Re: policie vir

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

:arrow: Mate instalacni CD\DVD od windows?

:arrow: Na zdravem PC stahnete Farbar Recovery Scan Tool http://www.bleepingcomputer.com/downloa ... scan-tool/
  • Ulozte na nejaky flash disk, primo na jeho koren
:arrow: Na poskozenem PC nabootujte Nouzovy rezim s prikazovym radkem MS-DOS

:arrow: Nyni si zjisteme pismeno flash disku
  • Zadejte prikaz notepad a odenterujte
  • Otebre se poznamkovy blok (notepad)
  • Dejte Soubor --> Otevrit --> najdete tento pocitac a otevrete USB klic je FRST ulozeny
  • Podivejte se, jake pismeno ma USB klic (F:\, G:\ apod)
  • Zavrete notepad krizkem
:arrow: Ted si ziskame log
  • Pokud mate stazeny FRST pro 64 bit OS, tak se jmenuje FRST64.exe a je nutne jej tak zadat
  • Zadejte prikaz "pismeno disku":\FRST.exe a odenterujte (napr. F:\FRST.exe)
  • Spusti se FRST
  • Spuste prohledavani kliknutim na Scan
  • Po chvili se vytvori na flash disku log FRST.exe
  • Ten mi sem vlozte pres zdravy PC
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Zamčeno