Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

HP Probook4515s umřel:(

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
mackbeath
Návštěvník
Návštěvník

HP Probook4515s umřel:(

#1 Příspěvek od mackbeath »

Ahoj všem,

Mám problém s noťasem HP ProBook 4515s:

Zničeho nic se vypnul a při zapnutí se za 5 sek. vypne, nenajede ani displej nic. Větráček se normálně roztočí,ale to je tak všechno.

Při zapnutí tlačítka power začne blikat dioda u napájení ( pravá strana ned konektorm pro nabíjení). Dále bliká dioda DVD-Romky a

svítí dioda nabíjení a wifi ( obě tlačítka vlevo dole na přední straně). Zkoušel jsemi vyndat baterii aj a nic, prostě 5 sekund akonec:(

Díky všem za jakoukoli pomoc

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: HP Probook4515s umřel:(

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Máte nějakou hw vadu. Zkuste ho zapnout s vyjmutou baterií. Pokud bude efekt stejný, zkuste resetovat bios. Dál už pak je to na servis.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

mackbeath
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od mackbeath »

Baterii jsem měl vyndanou, reset biosu? Nevím jak, když mi vypne notebook po 5 sekundách, takže se tam ani nedostanu:(

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Je to vyjmutí zálohovací baterie na zákl. desce na cca 20 s a opětovné vložení. Někdy je přístupná pod odnímatelnám krytem, jindy musíte NB rozebrat.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

mackbeath
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od mackbeath »

Jo tak, tak to musím vyzkoušet:) Ještě tak stáhnou manuál k tomuto modelu, to dohledat:)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

Manuál byste mohl stáhnout z webu výrobce.

Varování:

Zamčeno