Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Preventivní kontrola logu, problémy s Layout klávesnice

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Irí
Návštěvník
Návštěvník

Re: Preventivní kontrola logu, problémy s Layout klávesnice

#46 Příspěvek od Irí »

Jak vidím, tak kontrola vyšuměla do ztracena :?:

Zkusil jsem tedy vlastními silami se do toho pustit pomocí těchto pomůcek: http://techlogon.com/2012/01/15/how-to- ... infection/ Vše bylo OK a nic nebylo objeveno.
Pustil jsem se tedy do dalšího hledání a s pomocí Autoruns jsem nakonec přišel na ovladač chipsetu: igdkmd32.sys
Pokud jsem ho zakázal, tak klávesnice funguje korektně. Provedl jsem tedy upgrade na poslední verzi ovladače > nepomohlo, tak jsem zkusil všechny verze ovladačů, které jsem byl schopný dohledat (4 verze) a opět bezvýsledně.
Tím pádem vzdávám boj s tímto problémem a přecházím na Win7, tak se snad toho problému zbavím.

Dávám jen jako informaci abych uzavřel téma a ještě jednou děkuji za pomoc při hledání problémů.

PS: pokud zůstane odemčeno, ještě napíšu, jestli reinstal na nový systém pomohl (není to 100% jistota).

Márty84
VIP
VIP

Re: Preventivní kontrola logu, problémy s Layout klávesnice

#47 Příspěvek od Márty84 »

Zapomnelo se na to. Takze predpokladam, ze soubor byl cisty. Je mi lito, ze jsme na nic kloudneho neprisli. Bohuzel, ne vzdy se to takhle na dalku povede. Tema necham otevrene a budu rad kdyz napisete vysledek. Je to i pouceni pro ostatni. Pro nas i navstevniky :)
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

Zamčeno