Prosím o kontrolu logu - Consuela
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Re: Prosím o kontrolu logu - Consuela
Tak PC sledujte a pokud budou stale problemy, tak napiste a zkusime pohledat cim by to mohlo byti dale
Dobře, děkuji 
A pokud nebudou, tak tez a jeste uklidime po tech nastrojich
Jinak nemate zac, rado se stalo
Jinak nemate zac, rado se stalo
Tak bohužel, hlásím, že problém je zpět...
Ještě teda dodám.. večer jsem se připojila přes mobil a bylo to záhadně v pořádku i v mobilu, prd tomu rozumím, ale přišlo mi to zvláštní ... takže jsem to vyzkoušela i teď a problém se tam taky zase objevil... ??
Ještě teda dodám.. večer jsem se připojila přes mobil a bylo to záhadně v pořádku i v mobilu, prd tomu rozumím, ale přišlo mi to zvláštní ... takže jsem to vyzkoušela i teď a problém se tam taky zase objevil... ??
Muzete mi prosim udelat screen toho hlaseni co musite opisovat
tak zatím aspoň takhle, na noťasu to teď zrovna nic nechce (poslední kód jsem opsala před pár minutami), opíšu text z mobilu, shoduje se.
Naše systémy zjistily, že vaše počítačová síť je zdrojem neobvyklého provozu. Účelem této stránky je zkontrolovat, zda požadavky odesíláte skutečně vy, a ne robot.
Takže něco mi říká, že to není v noťasu a tohle vše bylo zbytečné ...
A zkusila jsem to v IE (normálně ho vůbec nepoužívám) a tam to nechce ani kódy, zkrátka se v googlu nic neobjeví..
Naše systémy zjistily, že vaše počítačová síť je zdrojem neobvyklého provozu. Účelem této stránky je zkontrolovat, zda požadavky odesíláte skutečně vy, a ne robot.
Takže něco mi říká, že to není v noťasu a tohle vše bylo zbytečné ...
A zkusila jsem to v IE (normálně ho vůbec nepoužívám) a tam to nechce ani kódy, zkrátka se v googlu nic neobjeví..
Ono to muze byt v siti, nejaky jiny PC ci nekdo neznamy, muze to byt pod jednou IP adresou...mozan by nebylo na skodu napsat primo na google co se jim nezda...
Tak jsem se snažila hledat na googlu, oni teda prvně doporučují (krom všech kroků, co jsme už provedli) kontaktovat řekla bych poskytovatele asi.... ? Nicméně stejně jsem jim napsala. Ale toho poskytovatele to asi bude chtít taky že?
A ještě mi bylo vytýkáno zabezpečení WEP .. ? Netuším co to je, ale prý ho mám změnit...?
A ještě mi bylo vytýkáno zabezpečení WEP .. ? Netuším co to je, ale prý ho mám změnit...?
No wifi.. já jedu na wifi.
Poskytovatele kontaktuju, s tím zabezpečením to snad vyřeším. Vypadá to, že je tragické

Nicméně, děkuji moc
Poskytovatele kontaktuju, s tím zabezpečením to snad vyřeším. Vypadá to, že je tragické
Nicméně, děkuji moc
Neni zac, kdyby neco, tak urcite napiste 

Přispějete na provoz fóra?