Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Modrá obrazovka smrti

V tomto fóru se řeší problematika modré smrti - BSOD

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
dpokorna5
Návštěvník
Návštěvník

Modrá obrazovka smrti

#1 Příspěvek od dpokorna5 »

Včera se mi začala na PC objevovat modrá obrazovka smrti. Z ničeho nic. Včera se objevila jednou a vyhodila antivirák z činnosti. Dnes 2× asi po deseti, patnácti minutách. Připadá mi, že RAMka nezvládá, ale nechápu proč. Třeba jen sjedu posuvníkem na stránce a hned se objeví BSoD a restartuje se PC :( Zkoušela jsem kontrolu Avirou, jestli tu není vir, ale nic nenašla. Potřebovala bych zjistit příčinu, ale nevím jak, navíc to okno s modrou obrazovkou se vždycky objeví jen na pár sekund. Budu moc vděčná za radu. Jsem vážně zoufalá, protože s PC pracuji denně - ve škole i doma.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Modrá obrazovka smrti

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Otevřte adresář windows\minidump, jeho obsah zabalte do raru a přiložte k vašemu příštímu postu.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

dpokorna5
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od dpokorna5 »

Posílám v zipu, snad to nevadí (?)... Nemám program na zabalení do raru, navíc není freeware a BSoD se mi objevuje už při malé zátěži jako je posunutí posuvníkem, zajetím IE do lišty a následným vyjetím nebo potáhnutím textu pro zkopírování :cry: Nemůžu na PC normálně pracovat, hned se spustí BSoD... po tom, co jsem sem napsala toto téma už se modrá obrazovka objevila znovu tak 3× :cry: Vůbec nechápu, z čeho to může být.
Přílohy
Minidump.zip
Minidump
(90.24 KiB) Staženo 136 x

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Otevřte ovl. panely>systém>správce zařízení a odeberte ovladač myši. Restartujte PC. Novým startem bude myš znovu načtena. Pak PC vyzkoušejte.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

dpokorna5
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od dpokorna5 »

Ráda bych, jen nějak nevím, jak ovladač odebrat. Ve správci zařízení tato možnost není a ve vlastnostech myši je deaktivovat. Nevím, jestli dát to a deaktivovat touchpad. Mám totiž notebook a k němu 2 myši - resp. zabudovaný touchpad a pak připojenou dálkovou myš, která není momentálně zaplá, tak co z toho odpojit a hlavně jak? Omlouvám se, že se tak blbě ptám, ale jsem úplný laik :cry: Jinak mám Windows 7 Home Premium.
Přílohy
spravce_mys-vlastnosti.zip
obrazky
(414.09 KiB) Staženo 125 x

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

Dejte deaktivovat a restartujte PC.

Varování:

dpokorna5
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od dpokorna5 »

Byla jsem přihlášená jako Guest, tak jsem se přihlásila pod Správce, deaktivovala touchpad a použila tu dálkovou, protože se s tím už samozřejmě nedalo hýbat... Restartovala, ale nic se nezměnilo, kromě toho, že se touchpad znovu aktivoval. Zase jsem vyzkoušela kliknout v IE na posuvník a znovu se objevila BSoD :cry: Co se ale objevilo nově je nějaká zpráva - předtím se mi u hosta nezobrazovala... tady je její obsah:

Podpis problému:
Název události problému: BlueScreen
Verze operačního systému: 6.1.7601.2.1.0.768.3
ID národního prostředí: 1029

Další informace o problému:
BCCode: 50
BCP1: FFFFF88106A18360
BCP2: 0000000000000000
BCP3: FFFFF8800599AA18
BCP4: 0000000000000005
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 768_1

Soubory, které popisují problém:
C:\Windows\Minidump\030113-17066-01.dmp
C:\Users\Denisa\AppData\Local\Temp\WER-62993-0.sysdata.xml

Přečtěte si prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid= ... cid=0x0405

Pokud není k dispozici Prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů online, přečtěte si toto prohlášení offline:
C:\windows\system32\cs-CZ\erofflps.txt

Ale je pravda, že když jsem např. na fóru nebo na novinkách.cz a kliknu na danou stranu v diskuzi - třeba na stranu 3, tak se mi stiskne tlačítko se stranou 1. Nebo když kliknu někam v textu, tak se textový kurzor posune o 4 písmena vzad. Bohužel se to stává jak při použití myši, tak touchpadu :cry:

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#8 Příspěvek od MiliNess »

Omluva za vstup. Dochází u tebe k naprosto stejné chybě jako v tomto příspěvku
Updatni grafický ovladač integrovaného adaptéru od Intelu (igdpmd64.sys) a grafický ovladač od ATI.
Chybu v ovladači prý údajně vyvolává update Internet Exploreru na verzi 10 nebo aktualizace KB2670838.
Pokud by nepomohl update grafického ovladače, mrkni do Ovládací panely->Programy a funkce a tu aktualizaci odinstaluj.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

Zamčeno