poté co mi proběhne ten proces mi vyskočí okno modul mshtml.dll byl načten ale nebyl nalezen vstupní bod DllRegisterServer. Zkontrolujte, že je mshtml.dll platný soubor DLL nebo OCX a akci zopakujte. To okno odkliknu a poté vyskočí ještě několikrat a nazaver mi skočí Provedení DllregisterServer v jscript.dll se zdařilo odkliknu a vyskočí to samé okno akorat s vbscript.dll a pak jeste jedno okno o uspešném dokončení. pak ale vyskočí okno modul msxml.dll se nezdařilo načíst. Binární soubor musí být uložen v zadaném umístění nebo proveďte ladění a zjistěte zda nenastaly potíže s binárním nebo závislými soubory DLL uvedený modul nebyl nalezen. no a poté vyskakují další a další okna některá o úspěšném dokončení a některá o tom že modul nebyl nalezen. a tady je ten log:
Zastavov nˇ slu§by Windows Update..
Slu§ba Windows Update byla ŁspŘçnŘ zastavena.
Zastavov nˇ slu§by Slu§ba inteligentnˇho pýenosu na pozadˇ.
Slu§ba Slu§ba inteligentnˇho pýenosu na pozadˇ byla ŁspŘçnŘ zastavena.
N sledujˇcˇ pýˇkaz nebyl nalezen: reset winsock.
Slu§ba Slu§ba inteligentnˇho pýenosu na pozadˇ byla ŁspŘçnŘ spuçtŘna.
SpouçtŘnˇ slu§by Windows Update..
Slu§ba Windows Update byla ŁspŘçnŘ spuçtŘna.
BITSADMIN version 3.0 [ 7.0.6001 ]
BITS administration utility.
(C) Copyright 2000-2006 Microsoft Corp.
0 out of 0 jobs canceled.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
chyba windows update
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: chyba windows update
a po restartu žádná změna stále ta samá chyba
Asi bych kontaktoval technickou podporu microsoftu, na havet vypada PC ciste a temto problemum by meli rozumet chlapci z podpory
Dobrá tedy, i tak vám moc děkuji za Váš čas a pomoc, zkusím kontaktovat technickou podporu případě Vám můžu pro zajímavost napsat co mi poradili
Děkuji moc a přeji hodně zdaru při likvidaci havětí

Děkuji moc a přeji hodně zdaru při likvidaci havětí

Nemate zac, budu moc ad kdyz napisete jejich reseni