Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Dostal se mi do stavu, že při zapnutí svítí jen kontrolka zapnutého stavu a ozve se mechanika. Obrazovka je tmavá a repráčky nevydávají žádné zvuky. Disk sem zkoušel zapojit do PC a funguje. Nevěděl by někdo jestli se stím dá něco dělat? Nebo už notebook odešel do křemíkového nebe?
Zdravím!
Jediným možným pokusem za této situace je zkusit reset biosu. U NB by to však znamenalo jeho kompletní rozborku. Musel byste se dostat k zálohovací baterii biosu, kterou byste odpojil na cca 20s a opět připojil. Pouze u některých NB je tato baterie přístupná pod některým odnímatelným krytem vespod skříně NB. Pokud ovšem reset nepomůže, je to vada zákl. desky. Její výměny ba se v tomto případě asi nevyplatila (v případě výměny za novou).
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.