Co mě napadlo. Nejde mi zpustit windows defender a mám pocit že to s tou aktualizací nějak souvisí. Když ho chci spustit vyskočí vis příloha. víte so se s tím dá dělat? Díky Jirka

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o kontrolu :) pro Vyosek. Díky Jirka
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o kontrolu :) pro Vyosek. Díky Jirka
Ok, windows je windows
Co mě napadlo. Nejde mi zpustit windows defender a mám pocit že to s tou aktualizací nějak souvisí. Když ho chci spustit vyskočí vis příloha. víte so se s tím dá dělat? Díky Jirka

- Přílohy
-
- defender.JPG (18.11 KiB) Zobrazeno 1275 x
Zítra se mrknu, čím by to mohlo být.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Super, budo moc rád za pomac a za vyřešení problému.
Jirka
Zkus tento fix.
Pokud to nepomůže, v RegEditu vyexportuj klíč registru HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\WinDefend , REG soubor upni na http://www.leteckaposta.cz a zkontroluj, zda se ve složce Program Files\Windows Defender nachází soubor mpsvc.dll. Pokud ano, otestuj ho na http://www.virustotal.com
Zkoušel jsi příkaz sfc /scannow ?
Pokud to nepomůže, v RegEditu vyexportuj klíč registru HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\WinDefend , REG soubor upni na http://www.leteckaposta.cz a zkontroluj, zda se ve složce Program Files\Windows Defender nachází soubor mpsvc.dll. Pokud ano, otestuj ho na http://www.virustotal.com
Zkoušel jsi příkaz sfc /scannow ?
- Přílohy
-
- Fix.JPG (17.42 KiB) Zobrazeno 1249 x
příkaz sfc /scannow jse nezkoušel. V příkazovém řádku nemám povolení.
Díky za další infok vyřešení
Jirka D.
Díky za další infok vyřešení
Jirka D.
- Přílohy
-
- MPSVC 1.JPG (36.03 KiB) Zobrazeno 1248 x
1) Klikni pravým myšítkem na ikonu příkazového řádku a zvol Spustit jako správce. Pak budeš mít oprávnění sfc spustit.
2) Zkus spustit konzolu services.msc, najdi v ní službu Windows Defender a podívej se jestli běží. Pokud ne, zkus ji spustit.
Napiš mi, zda se to podařilo nebo byla zastavena s nějakým chybovým kódem.
2) Zkus spustit konzolu services.msc, najdi v ní službu Windows Defender a podívej se jestli běží. Pokud ne, zkus ji spustit.
Napiš mi, zda se to podařilo nebo byla zastavena s nějakým chybovým kódem.
Scan 
- Přílohy
-
- Sken PC.JPG (47.18 KiB) Zobrazeno 1236 x
Tak toto vyskočilo po snaze spustit

- Přílohy
-
- Služby defender.JPG (22.48 KiB) Zobrazeno 1236 x
A Defender nefunguje ani po tom sfc?
FUNGUJE
JSTE GENIUS
Díky moc zapomoc i ta aktualizace která mě sra... už je ok. Díky
Jirka D
Jirka D
Spíš jsem kok*t, protože toto jsme měli zkusit jako první krok
No tak sláva.
No tak sláva.
Stějně jste machr
. Ještě jednou díky Jirka D.

Zdravím, Defender zatím maká i když jsem hu musel asi dvakrát křísit pomocí "sfc /scannow"
co mě ale zaráží že mi přestal fungovat Touchpad.
Toshiba Satellite A200 totiž Disponuje tlačítkem pro přepnutí do tzv. alternativního režimu, ve kterém máte k dispozici tlačítka pro rychlý přístup, ovládání hlasitosti a 3 tlačítka pro vlastní nastavení.
Nemáte nějako pomoc na tento případ? Díky
Jirka D.
co mě ale zaráží že mi přestal fungovat Touchpad.
Toshiba Satellite A200 totiž Disponuje tlačítkem pro přepnutí do tzv. alternativního režimu, ve kterém máte k dispozici tlačítka pro rychlý přístup, ovládání hlasitosti a 3 tlačítka pro vlastní nastavení.
Nemáte nějako pomoc na tento případ? Díky
Jirka D.
- Přílohy
-
- touchpad-lit-up.jpg.tn.jpg (5.25 KiB) Zobrazeno 1207 x

Přispějete na provoz fóra?