Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Outlook 2013 - zvýraznění připomenutí události

Návody, recenze, diskuze, řešení problémů

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
motylek
Návštěvník
Návštěvník

Outlook 2013 - zvýraznění připomenutí události

#1 Příspěvek od motylek »

Dobrý den,
řeším problém s výraznějším připomenutím údálosti/schůzky v kalendáři outlooku. V případě, že mám nastavené připomenutí schůzky, tak mi v daném čase, když mám aktivně otevřené i jiné aplikace, začne pouze blikat nová ikona připomenutí outlooku dole na hlavním panelu, okno připomenutí na ploše nevyskočí. To je ale pro mne málo výrazné a rád bych toto připomenutí zvýraznil, aby okno připomenutí vyskakovalo i přes aktivní aplikace.
Vyskakující okno připomenutí a překrytí ostatních oken zafunguje pouze v případě, že je okno outlooku aktivní (okno zobrazeno nepřekryté).
Díky.

vyosek
VIP
VIP

Re: Outlook 2013 - zvýraznění připomenutí události

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

S timto se spise obratte na technickou podporu microsoftu, pokud to nejde nekde v programu navolit, tak s tim tezko neco zmuzem...Ale technici by mohli vedet nejakou fintu ci zpusob, preci jen maji urcite sve programy prozkoumany vice nez my...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

motylek
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od motylek »

o.k. děkuji.

vyosek
VIP
VIP

#4 Příspěvek od vyosek »

Nemate zac, pokud se pak pripadne podelite o reseni (pokud bude), budem jen radi :worship:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Zamčeno