Chtěl bych se zeptat, jestli je možné nainstalovat 64 bitový systém Windows 7 na 32 bitový systém Windows XP. Procesor mám: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6850 3,00 GHz
Předem děkuji za odpověď.
Nashledanou.
Moderátor: Moderátoři
Myslíte tím přeinstalovat 32b XP 64b sedmičkami? Nebo jak chcete naistalovat jeden oper. systém na druhý? Nebo jako duální OS?Chtěl bych se zeptat, jestli je možné nainstalovat 64 bitový systém Windows 7 na 32 bitový systém Windows XP.
Ist by to malo, ale neni to vhodne. Pri takychto preninstalaciach zo stavajucich verzii sa v systemoch stavalo, ze to niektore kniznice nevymenilo, ostali ine verzie, alebo sa chyby stareho OS v registroch, preniesli aj do noveho a spravalo sa to nestandardne.Bean píše:Zdravim.![]()
Chtěl bych se zeptat, jestli je možné nainstalovat 64 bitový systém Windows 7 na 32 bitový systém Windows XP. Procesor mám: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6850 3,00 GHz
Předem děkuji za odpověď.
Nashledanou.
Instalačka je legální?Bean píše:Akorát tedy nevím, proč mi dvd s Windows 7 nechce pc načíst po vložení do mechaniky. Kliknu na setup a vždy mi to napíše tuto hlášku: D:/ setup.exe není platná aplikace typu Win32. Nevíte co s tím ?