Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

W7: Instalační služba - Chyba 5: přístup byl odepřen

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
cargo
Návštěvník
Návštěvník

W7: Instalační služba - Chyba 5: přístup byl odepřen

#1 Příspěvek od cargo »

Dobrý den, mám dotaz, nemohu na svém PC nainstalovat klienta Lotus. Instalační služba Windows totiž nejde spustit. Vyzkoušel jsem následující postup:
Používám admin účet.
Na disku z kterého spouštím instalční soubor mám úplné řízení. Instalační soubor je v rootu disku a má krátký název.
V registrech jsem ve všech sekcích jako uživatel s úplným řízením.
Opětovná registrace bez úspěchu (MSIExec /unregister a pak MSIExec /regserver)
Na příkazovém řádku zadám příkaz MSIExec a stisknu ENTER, nezobrazí se žádná chybová zpráva jen dialogové okno s verzí služby atd.
Když zkusím spustit ručně Instalační službu, ze Sezanmu služeb, obdržím hlášku "system windows nemohl v počítači spustit službu
Instalační služba systému Windows
Chyba 5: přístup byl odepřen".
Prosím o radu co dělám špatně.

vyosek
VIP
VIP

Re: W7: Instalační služba - Chyba 5: přístup byl odepřen

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

:arrow: Jedna se o domaci PC nebo nejaky firemni\pracocni??

:arrow: Kontaktujte technickou podporu microsoft, je problem primo s jejich produktem a mate na ni zdarma narok, jelikoz mate jiz jejich produkt zakoupen...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Odpovědět