Zdravim,
potreboval bych poradit. Mam uz delsi dobu takove plany vylepsit si pocitac novyma komponentama. Grafiku sem si poridil, RAMky nejsou problem ale rozhodl sem se poridit i novy procesor. Jenze vubec netusim, podle ceho vybrat ten novy (jake udaje a pozadavky byl mel mit) a jeste horsi je to, ze vubec nevim, jak ho v PC vymenit. Muzete mi poradit? S timto sem se nikdy nesetkal. Diky za rady
Také zdravím!
Procesor vybírejte podle socketu desky (najdete v její specifikaci). Pak si zjistěte, jaký tam v současnosti máte (ovl. panely>system) a v některém e-shopu si zobrazte ty nabízené. Např.: http://www.alza.cz/procesory/18842843.htm . Pak si vyberte podle nabídky. Výměna je u každé platformy trochu jiná, obecně sejmete chladič s větrákem, pak otevřete páčkou socket a vyjmete původní procesor. Nový namontujete opačným postupem. Operace vyžaduje obezřetnou manipulaci, pokud máte zákl. desku již nějaký ten rok, plastové díly držáku bývají zkřehlé a snadno se lámou.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Zdravim,
hledal sem vsude mozne, jenze mam tento procesor: http://www.czc.cz/amd-athlon-64-3000-so ... 96/produkt . Socket je AM2, jenze nikde sem tento nenasel, jen AM3, FM1 apod. Zadny AM2. Je nejaka kompatibilita nebo muzu pouzit AM3? Popr. jestli bych mohl poprosit o nejaky, ktery by fungoval. Dekuji.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
OK. Ted sem narazil na jeden problem. Nejde mi zmenit CZ klavesnice na EN. Nevite proc? Kombinace ALT + SHIFT nefunguje. Mam windows XP. A pred tim zobackem u hodin nemam napsano ani CZ.
máš tam C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe ? spusť jej dvojklikem
a pak zkontroluj jeho zápis v registru HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
v pravém okně by mělo být "ctfmon.exe" a hodnota "C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe"
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
Ten soubor tady mam, ikona prupisky a papiru jakoby, to je ona? Tak tu sem dvojklikem spustil a nic se nestalo. Akorat nevim, kde mam zkontrolovat ty registry. Muzu poprosit o radu? A k te zmene datu, aby se vratil to sem zkousel jednou a nestalo se nic.. Pote sem musel PC vypnout natvrdo.
Klik na "Look" a po scanu sem zkopíruj výsledek hledání
Doporučení:
Doporučení: