Pomalý NT a Internet
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Re: Pomalý NT a Internet
Je problem s databazi, zrejme dusledek DDoS utoku http://www.viry.cz/ddos-utok-na-viry-cz/ problem se resi...
Ešte robím Defrag a potom to otestujem a dám vedieť. Ešte mám problém z druhým NT. Dám sem log RSIT, alebo mám vytvoriť novú tému?
OK, pak napiste...na ntb zalozte nove tema, jinak se nam to bude plest
Tak NT je rýchlejší, ale ten PING je stálo okolo 300ms. Ale predpokladám že to je problém s poskytovateľom, nie? Alebo kde môže byť ešte problém?
Ping uz bude problemem poskytovatele, na havet se mi zda ntb cisty...
Ďakujem, ďakujem.
Nemate zac, pak napiste ci se podarilo poresit s poskytovatelem
- cernohous13
- VIP in memoriam

- Místo/Bydliště: Jablonec nad Nisou
- Kontaktovat uživatele:
Jen dotaz - oba NTB (Vinklárik i Monika) máš na stejném připojení a problémy se objevují na obou stejně 
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
Nie, jeden je cez wifi mobilný Telekom, tam je ten problém s vysokým PING a druhý je cez mobilný Orange tam je rýchlosť OK, aj PING.
- cernohous13
- VIP in memoriam

- Místo/Bydliště: Jablonec nad Nisou
- Kontaktovat uživatele:
Dík za info - takže řešit s providerem 
Doporučení:
> Podpora fóra <

> Podpora fóra <
Tak mám aj odpoveď aj z Telekomu na ten PING:
A to takú, že po preverení parametrov nezaznamenali žiadne obmedzenia. A že služba je plne funkčná.
A to takú, že po preverení parametrov nezaznamenali žiadne obmedzenia. A že služba je plne funkčná.
A ping je porad vysoky?
Cez ten pingtest je stále cez 300ms, ale cez speedtest je okolo 100ms.
A pozorujete nejake problemy s ntb 
Nie, ten PING je vysoký aj na druhom NT cez to isté pripojenie, takže musí byť chyba na strane poskytovateľa.

Přispějete na provoz fóra?