Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Kontrola logu - Virus v NB - via skype / FB

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
butrus
Návštěvník
Návštěvník

Re: Kontrola logu - Virus v NB - via skype / FB

#16 Příspěvek od butrus »

Původně nakaženej NB skončil nakonec v pondělí v servisu - vzápětí po odvirování mu zřejmě odešel napájecí konektor... čekám na potvrzení diagnostiky a opravu, nicméně mám podezření že ta havěť se zavrtala do tiskárny, přestože log USBfixu nevykazoval asi nic podezřelého (?) - když jsem pak chtěl pomocí kabelu (jinak wifi tiskárna) tisknout přes druhej PC (Netbook), tak mi po odeslání souboru do tisku vyskočilo okno s upozorněním na nějaký podezřelý soubor "s.agent" od Brány Firewall - mám tu hlášku vyfocenou jenom mobilem, chtěl bych jí sem vložit, ale nevím proč mi nejde už poněkolikáté odeslat chat s přiloženým souborem... ??? - může se na to někdo podívat, jestli to pro můj účet není zablokováno nebo něco? (Nevím jak tu máte tyhle detaily ošetřené...)

Den po tom pokusu s tiskem se mi nelíbí jak pracuje ten NETBOOK, skusil jsem jenom projít ho Malwarebytes, ale nenašel nic, nicméně internet mi přijde pomalejší (načítání stránek) jako obvykle... Chtěl bych to preventivně nechat zkontrolovat - co doporučuješ ???

butrus
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od butrus »

Ahoj :)

1) NB je porad v servisu, cekaji jeste na nejakou soucastku... odesly obvody konektoru napajeni

2) Ke vsemu ted odjizdim na tyden pryc takze se sem dostanu az po 17.2. - pred odjezdem uz nic nestiham...

Tak zatim diky, pak se ozvu

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Rudy »

Zatím není zač!
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

butrus
Návštěvník
Návštěvník

#19 Příspěvek od butrus »

Ok, souhlas...

Zamčeno