Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Zpomalený pc, problém s google chrome, RSIT přiložen
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Zpomalený pc, problém s google chrome, RSIT přiložen
Ok, spustím ho, ale už půjdu spát, takže více info až ráno.
Nejsem si jistý, jestli jsem sem dával obrázek té reklamy a nechce se mi to hledat, tak ho sem dám znovu.
Snad to něčemu pomůže
Nejsem si jistý, jestli jsem sem dával obrázek té reklamy a nechce se mi to hledat, tak ho sem dám znovu.
Snad to něčemu pomůže
OK, ja mam nocni, tak zkusim dukladne prohledat zahranicni fora, treba najdu
Ten screen mi docela si myslim pomuze
Jeste nez CureIt spustite, mrknete na toto http://www.bleepingcomputer.com/virus-r ... ndropdown/
Vyzkouším ten odkaz. Bohužel v době kdy jste mi to psal jsem už spal, takže jsem spustil ten scan.
Nic nenašel, pokud bude potřeba dodám log.
Ještě k tomu odkazu, píšou tam, že to může nainstalovat FBPhotozoom, ten já v pc mám, ale ani nevím jak se dostal do pc.
Nic nenašel, pokud bude potřeba dodám log.
Ještě k tomu odkazu, píšou tam, že to může nainstalovat FBPhotozoom, ten já v pc mám, ale ani nevím jak se dostal do pc.
Nechci nic zakřiknout, udělal jsem vše skoro podle toho návodu (něco jsem nenašel, tak jsem improvizoval
- uvidíme, jestli se to vyplatilo) a reklamy zatím nikde
Budu je sledovat po zbytek dne a když nic, tak dám vědět 
OK, napiste jak to vypada, ja tusil ze navod Grinlera zabere 
Ano ano, celý den jsem nikde neviděl žádnou reklamu. Moc děkuji! 

Přispějete na provoz fóra?