Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Modrá smrt?

V tomto fóru se řeší problematika modré smrti - BSOD

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
Jah95
Návštěvník
Návštěvník

Re: Modrá smrt?

#16 Příspěvek od Jah95 »

Omlouvám se za nedodání kompletní odpovědi :)..
Easy tune 6 nemám, ale nebude problém ho zase doinstalovat.

mám tam u BIOSu napsáno:
Version: F4

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#17 Příspěvek od MiliNess »

Easy Tune neinstaluj.
Stáhni verzi F7, spusť tento samorozbalovací archiv. Mimo jiné se z něho vybalí soubor 970AUD3.F7, ten obsahuje BIOS. Zkopíruj ho na flash disk a restartuj počítač.
Při spouštění počítače mačkej klávesu END, spustí se ti utilita Q-FLASH. V této utilitě vybereš flash disk a provedeš z něho update BIOSu. Po dokončení a restartu PC budeš mačkat klávesu DEL, dostaneš se do nastavení BIOSu, kde zvolíš Load Optimized Defaults a potvrdíš.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

Jah95
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od Jah95 »

Velmi se omlouvám za prodlevu, s jakou odpovídám.. Byl jsem mimo město a tudíž jsem tento problém neřešil.. :-)

Aktualizováno.. Nepomohlo, zkusil jsem i reinstalovat celý OS a NIC mě nenapadá.. Asi to vzdám :D Jiné problémy s PC nemám a daleko náročnější aplikace běží bez problémů... pouze pokud zapnu Metin2 tak se mi PC resetne...

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#19 Příspěvek od MiliNess »

Tohle je chyba na velmi nízké úrovni (chyba v BIOSu), takže reinstalací OS si nepomůžeš.
Mohla by tam být i chyba HW, to by se ale projevovalo i jindy.Jediné co ještě můžeš zkusit, je update BIOSu na nejnovější beta verzi F8a (stejný způsob jako minule)
Pokud nepomůže ani to, můžeš zkusit update VGA BIOSu (na grafické kartě), jestliže to výrobce GK umožňuje a je-li novější verze k dispozici. Jinak budeš muset hrát něco jiného.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

Zamčeno