Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Notebook Lenovo - neaktualizují se Windows
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Notebook Lenovo - neaktualizují se Windows
Tam se vyplňuje i telefon
Člověk by řekl že mail bude stačit.

Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
I dle toho co jsi psal v PMce, zkus teda napsat na podporu Lenova
Už jsem to poslal na podporu MS - ntb je stejně reglej i s telefonem tak co....
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
OK, pockame co napisou
Paní technička píše jednou denně a já už jedu pryč, takže švagr asi nechá raději udělat opravnou instalaci.
Psala, že to vypadá na poškozený systém buď agresivním antivirem nebo čističem registrů - ccleaner jistě nemyslela.
Psala, že to vypadá na poškozený systém buď agresivním antivirem nebo čističem registrů - ccleaner jistě nemyslela.
Jeste muze zkusit opravnou instalaci nez obnovu do tovarniho stavu
Jj opravnou instalaci jsem myslel, ale nedostali k tomu CDčko jak bývá nedobrým zvykem dnes, takže to musí nechat udělat prodejce. On by si s ní stejně švagr neporadil a já už jsem doma.
CD\DVD staci nekde pujcit, stahnout...Ale Lenovo ma dobre servisy, aspon co se doby reakce tyce..
No on si na to hlavně netroufá. (I když ho podezírám spíš z pohodlnosti
)

OK, pak napis jak dopadl v servisu...
Snad dá vědět