Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
KMPlayer
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: KMPlayer
Už je to tedy hotové a mohu ty programy odinstalovat, nebo musím ještě něco udělat?

Tak jeste uklidime

- Stahnete a spustte
- Pro potvrzeni volby mackejte A, Enter
- Po pouziti utilitu smazte
- Antiviry touhou utilitu chybne oznacit jako vir - jedna se o falesny poplach - takze v pohode stahnete (pripadne vypnete pri stahovani antivir)

- Stahnete a spustte
- Kliknete na CleanUp a potvrdte YES
- Program uklidi a restartuje PC

- Stahnete a spustte
- Kliknete na Start a potvrdte OK
- Program uklidi a restartuje pc
- Po pouziti utilitu smazte

Panel čistič
- Vse nechte jak je, jen dejte Analyzovat a pote Spustit CCleaner
- dejte Hledej problémy
- nasledne Opravit problémy - zalohu registru doporucuji udelat, opravte vsechny problemy
- postup opakujte dokud nebude bez problemu - vetsinou cca 3x
- Zde muzete odinstalovat nepotrebne programy

Ještě pár dotazů pro jistotu, abych něco nezvorala:
1) "Pro potvrzeni volby mackejte A, Enter" -> Myšleno na klávesnici, nebo na okýnka v tom programu?
2) Na obrázku v tématu o návodu na instalaci CCleaner je v panelu "Čistič" volba "Windows" a "Aplikace" - mám analyzovat a spustit CCleaner v obou jednotlivě, nebo stačí pouze v jednom a program automaticky analyzuje i druhý? (Např. spustím ve "Windows" a program zanalyzuje i "Aplikace")
P.S.: Omlouvám se za hloupé dotazy, ale opravdu s tímhle nemám zkušenosti a nechci něco pokazit
1) "Pro potvrzeni volby mackejte A, Enter" -> Myšleno na klávesnici, nebo na okýnka v tom programu?
2) Na obrázku v tématu o návodu na instalaci CCleaner je v panelu "Čistič" volba "Windows" a "Aplikace" - mám analyzovat a spustit CCleaner v obou jednotlivě, nebo stačí pouze v jednom a program automaticky analyzuje i druhý? (Např. spustím ve "Windows" a program zanalyzuje i "Aplikace")
P.S.: Omlouvám se za hloupé dotazy, ale opravdu s tímhle nemám zkušenosti a nechci něco pokazit

Dobře, tak snad to nezvorám
A poslední dotázeček - zálohu registru lze udělat v CCleaner, nebo to musím udělat někde v počítači?

A poslední dotázeček - zálohu registru lze udělat v CCleaner, nebo to musím udělat někde v počítači?
Ano, zalohu registru Vam nabidne CCleaner 

Tak jsem tady, udělala jsem vše co jste mi řekl a zdá se to být v pořádku (z pohledu laika ovšem).
Mám ještě ale jeden nebo dva dotazy:
V pc stále mám složku hijackthis a v něm soubory s logy, to samé mám nějaké soubory od AdwCleaner (jeden je R1, druhý S1) a RHDSetup.. Mohu je smazat, nebo tam musí zůstat?
To samé se zálohou registrů - mohu je smazat nebo musí v pc zůstat?
Jinak Vám moc děkuji za pomoc
Mám ještě ale jeden nebo dva dotazy:
V pc stále mám složku hijackthis a v něm soubory s logy, to samé mám nějaké soubory od AdwCleaner (jeden je R1, druhý S1) a RHDSetup.. Mohu je smazat, nebo tam musí zůstat?
To samé se zálohou registrů - mohu je smazat nebo musí v pc zůstat?
Jinak Vám moc děkuji za pomoc

Jako že to byla chyba T-Cleaneru, že to nesmazal, nebo že to zkontroluje na dálku u mě v pc? 

Zkontroluje chybu v T-Cleaneru, urcite nebude koukat k Vam do PC 

Já se omlouvám za hloupý dotazy 
Jinak ještě jednou děkuju za pomoc

Jinak ještě jednou děkuju za pomoc

Nemate zac, rad jsem pomohl
Zase nekdy 
Na rozloucenou vam zahraje nase kapela

A na zaklade Pravidla o zamykani temat

Na rozloucenou vam zahraje nase kapela