Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Notebook Lenovo - neaktualizují se Windows
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Notebook Lenovo - neaktualizují se Windows
Ještě je zkouším ručně, v jednom případu mi to pomohlo
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Já sakryš nedal asistovanou no
To je jedno, jestli vyjde tohle, a je to poslední pokus

Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
ja ti psal co delat, asistovana a pak uz se proklikas az k formulari na odeslani zadosti o pomoc
-
- Návštěvník
S aktualizaciami na mojom Lenove som tiez mal problwm, a notebook bol cisto novy - prvy krat spusteni. Vyriesil som to ze som instaloval po jednej aktualizacii, bolo to zdlhave ale pomohlo. Inak sa nedalo 

Já vím cos psal, mám kašel nějakej, byl jsem trochu unavenej tak jsem nedával tolik bachavyosek píše:ja ti psal co delat, asistovana a pak uz se proklikas az k formulari na odeslani zadosti o pomoc

Hlavně že to není vir, takže rodinka spokojená, dík

OK, pak napis jak jsi dopadl na techsupportu
Ugh
Toto product ID indikuje, že za tuto podporu bude vyžadována platba.
Pro Váš produkt můžete získat podporu od výrobce Vašeho počítače. Pro informace o podpoře kontaktujte Vašeho výrobce počítače, nebo vyberte jednu z možností podpory níže.
To je tedy ta jejich slavná bezplatná podpora, na kterou má každý nárok.
Toto product ID indikuje, že za tuto podporu bude vyžadována platba.
Pro Váš produkt můžete získat podporu od výrobce Vašeho počítače. Pro informace o podpoře kontaktujte Vašeho výrobce počítače, nebo vyberte jednu z možností podpory níže.
To je tedy ta jejich slavná bezplatná podpora, na kterou má každý nárok.
To pisou vzdycky ze muze, ale zatim jsem nezazil ze by neco chteli...nebal bych se napsat...
Ok
Bohužel - problém byl pouze pojmenován, udaná utilitka ho neopravila.
Nemůžou to blokovat i nějaký ty blbosti od Lenova?
Dám nouzový režim a uvidí se.
Nemůžou to blokovat i nějaký ty blbosti od Lenova?
Dám nouzový režim a uvidí se.
Napis mi zpatky ze ti nefunguje, at daji dalsi tip...Tezko to bude Lenovo blokovat
Ona mě ta asistovaná podpora odkázala na komunitní fórum, když jsem dal že nepoužiji ID produktu - s ním jsem se dál nedostal..
Ještě jsem to nezkoušel v nouzovém režimu, jak tam píšou, ale to mi přijde jako blbost, když není problém při instalaci, ale až s konfigurací, která v podstatě probíhá před startem systému. Tudíž ten proces co se aktualizuje nemá co používat.
Nevidíš tam nějaký zbytky po McAfee, že?
Zkusím ještě googlit. Pak jim napíšu znova.
Ještě jsem to nezkoušel v nouzovém režimu, jak tam píšou, ale to mi přijde jako blbost, když není problém při instalaci, ale až s konfigurací, která v podstatě probíhá před startem systému. Tudíž ten proces co se aktualizuje nemá co používat.
Nevidíš tam nějaký zbytky po McAfee, že?
Zkusím ještě googlit. Pak jim napíšu znova.

Vida, já si říkal, že ty miniaplikace se spouštějí nějak divně. Evidentně tam po McAfee něco zbylo, třeba to pomůže - i systém podle Lenovofeaturky naběhl rychleji....