Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Kúpil som si novú dosku od intelu (MB INTEL DP35DP) prví týždeň išla v pohode potom prestal fungovať REAR FAN až po 2 minutách sa roztočil vetrák ktorí tam bol napojený , potom prestala ísť DVD rom (nešla otvoriť až keď som ju odpojil od dosky zaregistrovala že som vôbec stlačil tlačidlo na otvorenie) a teraz vôbec nejde zapnúť. Všimol som si že nejaký čierny blok na nej je po napojení strašne horúci. (píše na ňom Winbond WPCD3761AUFO) Dá sa to nejako opraviť
Pravděpodobně odešla deska, což lze opravit pouze její reklamací. Pokud má integrovaný čip (černý blok) takovou teplotu, že na něm neudržíte ruku, je stoprocentně vadný.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Ešte by som sa chcel opýtať (aj keď to nemá s týmto nič spoločné a novú tému nebudem zakladať)
Poradili by ste mi nejakú lacnú a výkonnú MB s socketom 775.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Projděte si nabídku Alzy. Za 40€ to ale nebude nic moc. V podstatě všechny ty, které jsem vám nabízel v předchozím příspěvku, by u vás mohly být do té sumy.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.