nemuze mi prosim vas poradit jak z toho ven mam visty--home premium....a nemuzu vubec nic ani v nouzovem rezimu naskoci mi ploha ale uplne bez ikon....jakmile zapnu wifi naskoci zase policie.......jestli muzete poradit budu rad pc vubec nerozumim predem dekuji...lukas

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
policie čr prosim o radu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
policie čr prosim o radu
dobry den mam na nas malickou prozbicku ...muj pocitac byl napaden virem neco o policii cř http://www.viry.cz/wp-content/uploads/2 ... olicie.png....
nemuze mi prosim vas poradit jak z toho ven mam visty--home premium....a nemuzu vubec nic ani v nouzovem rezimu naskoci mi ploha ale uplne bez ikon....jakmile zapnu wifi naskoci zase policie.......jestli muzete poradit budu rad pc vubec nerozumim predem dekuji...lukas
- stell
- VIP in memoriam

- Kontaktovat uživatele:
Re: policie čr prosim o radu
Zdravim.
Ok, tak postupne ti budem pisat navod a ty presne sprav co napisem, nic viac a nic menej,ok.
1:Reštartuje počítač, pri reštartovaní počítača stlačte kláves F8 a podržte ho stlačený.Kláves F8 musíte stlačiť predtým, než sa zobrazí logo systému Windows.
Win7 a Vista
1:Oprava počítača
2:Núdzový režim
3:Núdzový režim s použitím siete
4:Núdzový režim s príkazovým riadkom
5:Povolenie zapisovania pri spúšťaní
6:Povolenie videa s nízkym rozlíšením (640×480)
7:Posledná známa funkčná konfigurácia
8:Režim obnovenia adresárových služieb
9:Režim ladenia
10:Zakázanie automatického reštartovaní po zlyhaní systému
11:Zakázanie vynútenia podpisu ovládača
12:Normálne spustenie systému Windows
Pomocou klávesov so šípkami vyberte položku.
Núdzový režim s príkazovým riadkom.
Stlačte kláves ENTER.
ked tam budes napis.
Ok, tak postupne ti budem pisat navod a ty presne sprav co napisem, nic viac a nic menej,ok.
1:Reštartuje počítač, pri reštartovaní počítača stlačte kláves F8 a podržte ho stlačený.Kláves F8 musíte stlačiť predtým, než sa zobrazí logo systému Windows.
Win7 a Vista
1:Oprava počítača
2:Núdzový režim
3:Núdzový režim s použitím siete
4:Núdzový režim s príkazovým riadkom
5:Povolenie zapisovania pri spúšťaní
6:Povolenie videa s nízkym rozlíšením (640×480)
7:Posledná známa funkčná konfigurácia
8:Režim obnovenia adresárových služieb
9:Režim ladenia
10:Zakázanie automatického reštartovaní po zlyhaní systému
11:Zakázanie vynútenia podpisu ovládača
12:Normálne spustenie systému Windows
Pomocou klávesov so šípkami vyberte položku.
Núdzový režim s príkazovým riadkom.
Stlačte kláves ENTER.
ked tam budes napis.
ahoj tak jsem to dal mam tam nejakou tabulku v nouzovem režimu (spravce:cmd.exe)
dole mi blika C:\Windows\system32)_
- stell
- VIP in memoriam

- Kontaktovat uživatele:
No ale to ti trvalo.
Takze najprv skusime obnovit system, ak nepojde tak napis.
Tu napis tento prikaz,
rstrui.exe
Stlac ENTER, a obnov system, vyber datum pred nakazou, potom restart a nechaj nebehnut windows, a napis.
Takze najprv skusime obnovit system, ak nepojde tak napis.
Tu napis tento prikaz,
rstrui.exe
Stlac ENTER, a obnov system, vyber datum pred nakazou, potom restart a nechaj nebehnut windows, a napis.
- stell
- VIP in memoriam

- Kontaktovat uživatele:
Ok, napis tieto prikazy a za kazdym prikazom stlac enter , ak vypise ze chyba nenasiel, pokracuj dalsim prikazom, ,ak vypise ze ci naozaj chces prikaz vykonat daj Y, ano, ok,enter.
Prikazy.
Presne takto napis, a aj UVODZOVKY.
REG DELETE "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System" /v DisableRegistryTools /f
REG DELETE "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System" /v DisableRegistryTools /f
REG DELETE "HKCU\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon" /v Shell /f
REG ADD "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon" /v Shell /d explorer.exe /f
shutdown -r
Prikazy.
Presne takto napis, a aj UVODZOVKY.
REG DELETE "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System" /v DisableRegistryTools /f
REG DELETE "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System" /v DisableRegistryTools /f
REG DELETE "HKCU\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon" /v Shell /f
REG ADD "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon" /v Shell /d explorer.exe /f
shutdown -r
jak se dela to opacny lomitko
ok.a dal
na prvni dva to napsalo neplatna syntaxe a na dalsi dva uspesne dokonceno
- stell
- VIP in memoriam

- Kontaktovat uživatele:
Vsak daj aj tento prikaz
shutdown -r
Enter
Pocitac sa restartuje a malo by nabehnut do Windows, ak tam budes tak napis, Som vo windows, alebo nenabehlo, ja tam nevidim, tak sa snaz viac napisat.
shutdown -r
Enter
Pocitac sa restartuje a malo by nabehnut do Windows, ak tam budes tak napis, Som vo windows, alebo nenabehlo, ja tam nevidim, tak sa snaz viac napisat.
ok sory jsem dilinka na takovy veci
jj nabehl..
mam plochu vsechny ikony.....to je vsechno nebo?
- stell
- VIP in memoriam

- Kontaktovat uživatele:
Ok, teraz podla tohto navodu sprav UPLNU kontrolu, najdene ODSTRAN,,a log vloz sem.
http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=29&t=115222
http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=29&t=115222

Přispějete na provoz fóra?