Dobrý den,
Včera mě přestalo úplně jít PC. Zapnout sice de, ale vůbec se nezobrazuje žádný obraz. Ani se nenačítají hardisky. Vypadá to jako, kdybych tam neměl bios.
Vyzkoušel jsem už snad všechno co se dalo výměnu & odpojení: monitoru, procesorů, grafickou kartu, odpojování ram modulů jestli není jeden z nich vadný, hardisky jeden po druhým odpojovat, i vyjmutí penízové baterie co má startovat PC. Nic z toho nepomohlo. Dokonce mě přestala svítit zelená kontrolka u tlačítka restart, Power. Ventilátor u procesoru a zdroje se protáčí a je slyšet. Nevím možná, že přesto PC není zapnuté, i když si myslím, že je.
Myslím, že bude DEAD buď zrdroj nebo základní deska, ale tohle já přesně nevím jak to může vypadat ještě jsem se stím nikdy před tím nesetkla.
Děkuji předem za pomoc

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
PC přestalo úplně fungovat
Moderátoři: Rudy, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: PC přestalo úplně fungovat
Odhadujete to správně.Myslím, že bude DEAD buď zrdroj nebo základní deska....

Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Navštivte:

Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Tak technick si vzal můj PC do své péče. Dnes mě volal a řekl mi, že problém nebude v základní desce, ale buď ve zdroji nebo grafické kartě. Podle mě tou grafickou kartou to nebude ( AMD 6870 ) , když doma mám ještě jeden funkční náhradní kousek ( Ati 4870 ), který jsem ještě zkusil, a to se stejným výsledkem. Tak jedině ten zdroj. Ale neshořel nebo nezkratoval. Nejspíš mu musel hodně klesnout výkon ( cc: 250W pravděpodobně, když se ani nezapne PC ). Když mě technichnik tvrdil, že mu to mé PC fungovalo se slabší grafickou kartou. Takže, že by to PC neutáhnul už zdroj? 650W Fortron 1 rok starý ? Ještě je v záruce 

- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Mohou být vyschlé filtrační kondenzátory, i když u ročního Fortronu se mi to nezdá. Napětí zřejmě není v požadovaných tolerancích. Ale i vadná grafika dokáže zablokovat start PC.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Navštivte:
Navštivte: