Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Zbláznil se Firefox a neustále mi otvírá nové panely
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Zbláznil se Firefox a neustále mi otvírá nové panely

- Ivošisko
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zbláznil se Firefox a neustále mi otvírá nové panely
Problém (asi) vyřešen - byla smůla, že při "léčení" vícenásobného množení panelů, což se moderátorovi vyoskovi povedlo odstranit a za což vřelé díky, že se nám do toho vloudila aktualizace FF na verzi 18 a tím začal prohlížeč padat. Klonování oken s padáním FF však spolu nesouviselo. Na fóru Mozilly jsem zjistil, že nejsem sám a že to způsoboval program Sticky Password, který se nějakým způsobem integruje do FF. Po jeho zakázání je už druhý den klid.
Takže ještě jednou díky za pomoc...
Takže ještě jednou díky za pomoc...
Dík, Ivo.