Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

zruseni Metra v WIN 8

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
paboz
Návštěvník
Návštěvník

zruseni Metra v WIN 8

#1 Příspěvek od paboz »

Zdravím.
Mam novy notas s Win 8.Prechod na novy stroj z novym OS je jak presedlani z trabantu na novy vuz.Plno funkci nevyuziji ale to nevadi.
Prvni vec neni klasicky start:to jsem vyresil pouzitim programu clasic shell
Dalsi vec a posledni vec ktera zdrzuje je prosredi Metro ,vyzkousel jsem par navodu ale nejde mi to.
Jeden byl zmena v registrech - nenalezl jsem posledni polozku kterou jsem mel zmenit.
Dalsi jsem mel pouzit spustit : gpedit.msc - polozka nenalezena
Dovedl by nekdo poradit?

vyosek
VIP
VIP

Re: zruseni Metra v WIN 8

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

My jsme bezpecnostni forum, nikoli podpora microsoftu...Tyto hokusy-pokusy a zasahy vsude mozne nekonci moc dobre...

Nejlepsi bude se obratit primo na tech.podporu microsoftu, ti by meli byt schopni poradit, jelikoz je to jejich system
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

paboz
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od paboz »

tak to tedy zkusim a uvidim :?:

vyosek
VIP
VIP

#4 Příspěvek od vyosek »

OK, pak pripadne prosim napiste
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Vrtule
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Vrtule »

Obvykle pokud v reigistru chcete změnit nějakou hodnotu, která neexistuje, stačí ji vytvořit (samozřejmě vyplnit její data tak, aby reflektovala změnu).

GPEdit je myslím Group Policy Editor a asi nebude standardní součástí klientských verzí Windows. Bude jej tedy třeba asi doinstalovat.

Odpovědět