Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
No, teď jsem zkusil v prikazovem radku:
ipconfig /release
ipconfig /renew
Pak když jsem dal netstat, řádků je tam o třetinu míň. Otestoval jsem to na hře a jede zatím dobře, zkusím to pak i na hokejích a různých dalších videjích, jen nevím, jestli to vždy budu muset dělat znova. Ani moc nerozumím tomu, co to znamená.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Mohl bych se zeptat, tady z toho byste nějak zvládl vykoukat, jestli mi nějaký hardware neodchází? http://leteckaposta.cz/474641293
Projel sem si počítač programem Sandra.
Já to průběžně řešil mezi tím. Myslel jsem, že to uvnitř bude zaprášené a že to bude tím, tak jsem rozšrouboval notebook a vyfoukal prach (zas tolik ho tam nebylo, jen nejaky skříplý u větráku) a vyměnil jsem termální pastu.
Pak jsem zjistil, že to vůbec nepomohlo, tak jsem si řekl, že když veškerý reinstall čehokoliv uvnitř nepomohl, chyba bude asi v hardwaru a řekl jsem si, že až bude období, kdy nebudu notebook potřebovat, že ho dám do servisu.
Než ta doba přišla, tak mě napadlo vyzkoušet nějaký program, který by ten hardware otestoval. To jsem udělal. Ještě jsem postahoval chybějící ovladače, což sice ovlivňovalo vše možné, ale nijak extra to nepomohlo. Ovladače na stránkách Dellu jsou dlouho neaktualizované, tak jsem chtěl zkusit aktuálnější, ale zas tak si nevěřím, abych jen tak stahoval ovladače, co neznám.
No, já bych více věřil ovladačům a ofiko stránkách. Do experimentů bych v tomto případě nešel. Lepší starší, ale funkční ovladač, než nejnovější, který občas "zafixluje". To, že nepomohlo vyčištění, přepastování, ani reinstal pravděpodobně opravdu znamená poškození hardwaru, nebo chybnou funkci větráku.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.