Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Mam problém s PC nemůžu nic.

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
NeedHelp
Návštěvník
Návštěvník

Mam problém s PC nemůžu nic.

#1 Příspěvek od NeedHelp »

Dobrý den, jsem naprostý nováček na tomto fóru a zaroveň i v oblasti počitačů hledal jsem na internetu řešení mého problému ale bohužel bezúspěšně tak se obracím s prosbou o pomoc na toto fórum. Problém spočívá v tom že zapnu počítač , a vyjede mi přes celou obrazku že můj počítač byl zablokován a já nemůžu vůbec nic jediné kam se dostanu je nouzový režim, a příkazový řadek a nevim zda-li je možnost vytvořit ten log v nouzovém režimu, jsem uplně v koncích a počítač je pro mě velice důležitý, takže bych vás chtěl požádat o pomoc, děkuji za odpověd.

vyosek
VIP
VIP

Re: Mam problém s PC nemůžu nic.

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim, pekny vecer preji a vitam Vas u nas na foru :welcome:

:arrow: Vytvorte log v nouzovem rezimu (bez podpory site), nebo Vam funguje jen nouzovym s prikazovym radkem?
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

NeedHelp
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od NeedHelp »

Právě že mi funguje příkazový řádek pouze v tom nouzovém režimu.

vyosek
VIP
VIP

#4 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Mate instalacni CD od windows?

:arrow: Ted pisete z nejakeho jineho PC :???:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

NeedHelp
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od NeedHelp »

To CD bohužel nemam, ano piši s notebooku. Jde o to že jsem prý porušil nějaký zákon je to přímo od policie ale na netu jsem našel že je to vir. Ale není to ten, u kterého je to špatně, vypadá to velice důvěryhodně. Bohu poskytnou nepříklad fotografii. A mam v tom PC data o které bych nechtěl přijít.

NeedHelp
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od NeedHelp »

V momentě odpojení sítě mi naběhl normálně Windows, takže mam možnost tím počítačem pracovat ale bez netu, jak se toho svinstva definitivně zbavim, zvládne mi někdo poradit ? děkuji za odpověd

vyosek
VIP
VIP

#7 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Fajn, kdyz Vam jede PC, tak je to OK, tento PC vir ma novou mutaci, ktera uz vypada duveryhodne

:arrow: Dejte log z RSIT http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=13&t=105895

:arrow: Stahnete RKill http://download.bleepingcomputer.com/grinler/rkill.com PROSIM CTETE DUKLADNE NAVOD - TATO UTILITA MA VELKOU SCHOPNOST MAZAT A JE NUTNE JI APLIKOVAT JEN NA DOPORUCENI, JINAK VAM MUZE JIT SYSTEM DO KYTEK
:arrow: Stahnete a ulozte na plochu Combofix http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe
  • Vypnete vsechny rezidentni bezpecnostní programy - firewally, antiviry, antispywary apod.
  • Pokud mate Win XP spustte pod uctem Spravce\Administratora
  • Pokud mate Win Vista ci Win 7, kliknete na Combofix pravym a dejte Run As Administrator ci Spustit jako spravce
  • Ihned po startu se zobrazi stranka s licencnim ujednanim, pokracujte kliknutim na Ano
  • Pokud Vam CF nabidne instalaci Konzoly pro zotaveni, tak souhlaste
  • Dale postupujte dle pokynu, behem scanu nechte PC naprosto v klidu - nespoustejte zadne aplikace a neklikejte do zobrazujiciho se okna
  • Scan by mel trvat cca 10 min, ale pokud bude PC hodne zaneseno, muze se cas prodlouzit
  • Po dokonceni skenu a pripadnem restartu CF zobrazi log, pripadne jej najdete zde C:\ComboFix.txt, jeho obsah sem vlozte
  • Detailni postup vc. obrazku mate zde http://www.bleepingcomputer.com/combofi ... t-combofix

NeedHelp
Návštěvník
Návštěvník

#8 Příspěvek od NeedHelp »

Provedu,momentálně spolupracuji se třemi kompy, v momentě kdy to začlo fungovat jsem poslechl pár rad z netu, a chtěl jsem to zkusit přes bod obnovy, ale v momentě kdy jsem si chtěl v nouzovém režimu přečíst jak na to vytvořit ho ručně, tak mi tam zase skočila ta svině že jsem narušitel a že mam platit do té dopby to šlo, ted to restartuju a zkoušim se znova dostat do Windows ale hrozně to trvá každopádně hned jak to bude možné tak provedu ten log ale nabíhá to dlouho (omlouvam se za gramatiku a pravopis a pochybnost některých písmen nejsem zvyklí psát na ntb)

NeedHelp
Návštěvník
Návštěvník

#9 Příspěvek od NeedHelp »

Hm tak už to opět nelze, asi jsem to posral a odhalilo to mou snahu se toho zdarma zbavit.. :-( Jakým způsobem přes ten Rstrui.exe vytvořim bod obnovy podle svého ? A psali ať po restartu spustim něco od kasperskyho

viz :

Resenim je spustit nouzovy rezim v modu prikazovy radek a spustit obnovu systemu. Do nouzoveho po restartu drzet F8.
•Windows XP: c:/windows/system32/restore/Rstrui.exe a stiskněte klávesu Enter
•Windows Vista/7: c:/windows/system32/Rstrui.exe a stiskněte klávesu Enter
Po restartu vycistit treba timto http://support.kaspersky.com/downloads/ ... ryptor.exe
nebo
http://www.softpedia.com/result.php?sid ... JlLnNodG1s

NeedHelp
Návštěvník
Návštěvník

#10 Příspěvek od NeedHelp »

Během toho co to fungovalo, jsem i stihl vytvořit druhý učet, a taky jsem četl že je možné to udělat přes druhý učet pomoci smazání nějakého souboru msconfig.exe

NeedHelp
Návštěvník
Návštěvník

#11 Příspěvek od NeedHelp »

Už mám i problém i s dostáním se do nouzového režimu s příkazovým řádkem

NeedHelp
Návštěvník
Návštěvník

#12 Příspěvek od NeedHelp »

Tak jsem se do něj dostal, ale v momentě kdy se snažím vytvořit ten bod obnovení tak mi to hodí tu hlášku s tou policii

vyosek
VIP
VIP

#13 Příspěvek od vyosek »

Asi takto, bud budete delat jen me pokyny nebo se to budete snazit resit s pomoci ruznych radoby navodu atd...Dohromady to nejde...

Takze stav je nyni jaky, kam se dostaneste, nouzovy rezim s prikazovym radkem MS-DOS funguje??

NeedHelp
Návštěvník
Návštěvník

#14 Příspěvek od NeedHelp »

Dostanu se do nouzového režimu s přikazovým řádkem, já se omlouvám ale potřebuju to co nejrychleji vyřešit a hlavně tedy vyřešit, takže nyní budu poslouchat jen vyše pokyny. Takže odpověd zní Ano dostanu se do nouzového režimu s příkazovým řádkem jinam ne.

NeedHelp
Návštěvník
Návštěvník

#15 Příspěvek od NeedHelp »

Nyní se nacházim v nouzovém režimu s příkazovým řádkem C->Windows->system32->

Zamčeno