Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Pomalé načítanie stránok aj pri rýchlom internete a nízkom p

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zamčeno
Zpráva
Autor
dominik01
1. Stupeň Varování
Kontaktovat uživatele:

Pomalé načítanie stránok aj pri rýchlom internete a nízkom p

#1 Příspěvek od dominik01 »

Zdravím aj pri rýchlom internete, okolo 7 MB /s . Mám problém s načítaním stránky. Stránka sa načítava niekedy až 20 sekúnd(posielanie požiadavky) niekedy sa nenačíta vôbec, no potom už úplne plynulo až kým neprejdem na inú stránku. Používam chrome, myslel som že problém môže byť v avaste tak som povypínal všetky štíty a nič. Vypol som všetky doplnky v chrome a to tiež nepomohlo. Robí to aj v exploreri. Napadlo ma že to môže byť chyba program advanced system care, kde je nejaká možnosť zrýchlenia internetu, ktorú som použil. Ešte som si všimol že doma na wifi sieti tento problém nemám, pričom rýchlosť tam mám len okolo 1MB/s no problém mám len tu na internáte s káblovým internetom.
PS: Ostatní tento problém nemajú, mám v poriadku aj ping a upload speed.
Ďakujem za rady.
Log:
Presahoval 10K znakov

Kód: Vybrat vše

http://txtup.co/KIAxm

vyosek
VIP
VIP

Re: Pomalé načítanie stránok aj pri rýchlom internete a nízk

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

Na tu verzi Windows 8 Pro mate zakoupenou licenci???
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

dominik01
1. Stupeň Varování
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od dominik01 »

Ano, mám ako študent produkty Microsoftu zadarmo, vrátane Windows 8

vyosek
VIP
VIP

#4 Příspěvek od vyosek »

No tak proc potrebujete teda na MICROSOFT Office crack, kdyz mate produkty zdarma :?: :???: :???:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Zamčeno